Nedsat pris! Mad med naturens vilde planter
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Mad med naturens vilde planter

Af: Anne Mæhlum

Forlag: Politikens Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740034370

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Naturen er et skatkammer af vilde planter, som ikke bare er kønne, men også kan spises. Denne bog viser hvilke – og ikke mindst hvordan man kan bruge dem hjemme i køkkenet. 
Faktisk er der ikke noget mere hyggeligt end at samle urter og bær på sin gåtur. Vi er heldige, at vi bor i et så smukt og rent land med god adgang til natur overalt, og hvis man lærer sig noget om spiselige planter, bær og svampe, kan man faktisk samle fra det tidlige forår til sidst på efteråret.
Nogle vilde urter kan man tørre og lave te af. Andre kan bruges i salater eller puttes i middagsretter, hvor de tilfører smag og er med til at gøre maden smuk og indbydende.
Denne bog præsenterer 54 af de mest almindelige spiselige planter, svampe og bær med oplysninger om, hvor de kan findes og hvornår. Det er planter, de fleste af os helt sikkert har set mange gange langs veje og stier. De gør ikke meget væsen af sig, og man går let forbi dem uden at vide, at dette faktisk er god mad. Men her er alle planter nøjagtigt beskrevet, så de er nemme at identificere i naturen. Desuden er de tjekket og godkendt af en botaniker og ekspert i urtemedicin. Efter hvert planteopslag følger opskrifter på enkle og gode retter med de forskellige planter.
Begiv dig ud i naturen, pluk vilde planter, tag dem med hjem – og nyd dem!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mad med naturens vilde planter

Mad med naturens vilde planter