Forstør
Kategorier / sektioner:

Mad til patienterne: evaluering af modelprojekt (Bog, Hæftet)

Forlag: Karin Østergaard Lassen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
Dato for udgivelse: Oktober 2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Medforfattere: Karin Ø. Lassen - Edvin Grinderslev - Ruth Nyholm
ISBN-13: 9788799104000
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Karin Ø. Lassen - Edvin Grinderslev - Ruth Nyholm
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

270,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rapporten konkluderer, at ernæringsassistenters arbejde højner kvaliteten af ernæringsplejen betydeligt, samtidigt med at de økonomiske ressourcer i kostforplejningen anvendes mere optimalt. Patienterne oplever øget omsorg og det øvrige plejepersonale aflastes i deres arbejde samtidigt med, at der skabes et øget fokus på ernæringsplejen.
Rapporten præsenterer en organisationsmodel, der kan indarbejdes i driften på danske sengeafdelinger, så der hele tiden vil være fokus på småtspisende patienters ernæringsmæssige behov under indlæggelsen. Rapporten kan derfor bruges som et værktøj for beslutningstagere, faggrupper og andre, der ønsker at sætte fokus på at optimere ernæringsplejen til indlagte patienter på sygehuse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mad til patienterne: evaluering af modelprojekt

Mad til patienterne: evaluering af modelprojekt