for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Velkommen til en verden, hvor mad og vin er mere end bare næring - det er kultur, passion og nydelse. Uanset om du er ny i køkkenet eller en garvet hjemmekok, vil du her finde bøger, der tænder din madglæde og udvider din gastronomiske horisont.
Er du til klassisk madlavning, moderne gastronomi eller noget midt imellem? Her finder du kogebøger med opskrifter på både traditionelle retter og spændende retter fra hele verden. Prøv kræfter med det italienske køkken, asiatisk street food eller vegetariske måltider fyldt med smag.
Bagelyst? Der er masser af inspiration at hente i bøger, der guider dig gennem kunsten at bage alt fra sprøde surdejsbrød og knasende rugbrød til søde sager som kager, tærter og småkager.
Vinens verden er også godt repræsenteret her. Du kan finde bøger, der hjælper dig med at forstå druesorter, dyrkningsområder og smagssammensætninger, så du bedre kan nyde - eller måske endda begynde at samle på - kvalitetsvine.
For dem, der lever med særlige behov, er der også bøger om kost og sundhed, med fokus på alt fra glutenfri opskrifter til antiinflammatorisk kost og plantebaseret ernæring.
Mange bøger kombinerer mad og livsstil med personlige fortællinger og rejser - perfekte til dig, der søger inspiration udover det sædvanlige.
Uanset om du drømmer om nemme hverdagsretter til familien, gourmetmenuer til dine gæster eller blot en god kop kaffe med hjemmebag til - så begynder din næste smagsoplevelse her. Lad dig inspirere og gå på opdagelse i det store udvalg. Bon appétit!
Bemærk: Kan leveres før jul.
Can you publish a book dedicated entirely to sauce? The answer is a resounding “YES!” — at least if you ask Brian Mark Hansen, winner of the 2023 Bocuse d’Or. To the head chef of Søllerød... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Welcome to the kitchen of Kiin Kiin, one of the most innovative Thai restaurants in the world. Thai food as you have never seen it before – through the eyes of chefs Henrik... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Den ultimative kogebog til langdistanceatleter, løbere, cykelryttere og triatleter.Hannah Grant og Stacy Sims guider dig sikkert igennem alle årets sæsoner... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Renowned Danish chef and smørrebrød expert Adam Aamann presents the ultimate guide to mastering Denmark’s iconic smørrebrød (open-faced sandwiches) – from timeless classics to... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Smuk bagebog med de bedste kageopskrifter fra Tivoli Ny bog fra Tivolis chefkonditor Chefkonditor og forfatter Torben Bang har netop udgivet sin anden bog ’Cakenhagen’ med... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
In this cookbook Trine Hahnemann shares her love for a special place in North Tuscany called Peralta, where she stays every year with her family. Peralta... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Engelsk version af Bogen om Smørrebrød (dansk tekst nederst) This is a tale about the evolution of Denmark’s most authentic food through the ages. Smørrebrød has been with... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
The ultimate performance cookbook, a modern classic, a must-have for all cycling aficionados serious about nutritional intake. With 350-pages of easy-to-prepare recipes containing... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Open-faced sandwiches - Smørrebrød - is to the Danes what pasta is to the Italians. It's their national dish and when made at festive occasions almost a piece of art. This book... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
The book features photos by acclaimed Danish-Hong Kong photographer Steven Achiam. He was granted full access to all the restaurants and have captured a rare... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Mielcke & Hurtigkarl - Metamorphosis In the Royal Danish Horticultural Society’s garden at Frederiksberg, Copenhagen, you will find the restaurant Mielcke &... Læs mere