Nedsat pris! Madkundskabsdidaktik: mellem fag og didaktik Forstør
Kategorier / sektioner:

Madkundskabsdidaktik: mellem fag og didaktik (Bog, Hæftet)

Af: Helle Brønnum Carlsen

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Lærerbiblioteket
Sideantal: 142
Dato for udgivelse: 1-8-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788741266237
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sofie Meedom
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Kit Hansen
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

217,50 kr

-13%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den mad, vi køber, har betydning for produktionen af fødevarer og dermed både klodens bæredygtighed og de mennesker og dyr, der skal producere fødevarerne. Den mad, vi spiser og serverer for andre, har stor betydning for vores egen og andres sundhed og trivsel. Og endelig er der den glæde og samhørighed, som både madlavning og måltider kan skabe under de rette forhold, som også kræver reflekterede overvejelser. Derfor skal vi lige tage en helikoptertur op i metatænkningen og se lidt nærmere på dannelse og didaktik og deres almene karakter, inden vi planlægger undervisningen i madkundskab.
Madkundskabsdidaktik gør netop det ved at føre læseren ind i de mange faktorer, som undervisere i madkundskab må overveje for at planlægge en god og meningsfuld undervisning. Didaktiske spørgsmål om i hvad, hvordan og hvorfor vi skal undervise, bliver her understøttet af beskrivelser af forskellige fagsyn, menneskesyn og læringssyn. Bogen leverer også en række værktøjer, som kan inspirere til at planlægge varieret undervisning i faget.
Madkundskabsdidaktik henvender sig primært til studerende ved læreruddannelsen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Madkundskabsdidaktik: mellem fag og didaktik

Madkundskabsdidaktik: mellem fag og didaktik