Forstør
Kategorier / sektioner:

Madonnamordene: en historisk inspireret kristen-esoterisk spændingsroman (Bog, Hæftet)

Af: Helge Finn Johansen

Forlag: Mit Forlag - gopubli.sh
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 508
Dato for udgivelse: 5-12-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788793011038
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

336,40 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En formodet lejemorder findes myrdet i Ørstedsparken i København. Den unge, kvindelige og meget korrekte kommissær Sonja Ebenhart forestår udredningen godt hjulpet af den knap så regelbundne og noget slagfærdige vicekommissær Arne Hansen, der dog hurtigt viser sine evner. Men hvor meget ved hun strengt taget om ham, og hvor godt kender hun egentlig sig selv.
Sagen, der hurtigt får historiske og religionsteoretiske implikationer, viser sig at have paralleller til tilsvarende sager i udlandet, hvorved Interpol-inspektør Gerard Saviers i Lyon involveres.
I et tilbagevendende episk flash back fortælles historien om katarerne Arnaoud og Claudine, der med hver sin pålagte mission, må kæmpe for at overleve efter belejringen af den occitanske bjergfæstning Montsegur anno 1244. De forfølges af først den lidet tiltalende dominikanermunk Domingo, senere af den magtfulde kardinal Ranieri. Undervejs krydses alle hovedpersonernes skæbner hinanden indtil historien finder sin blodige afslutning i et politisk, konspiratorisk kompromis, der involverer såvel paven som tempelridderne, og som har konsekvenser helt op i moderne tid, hvor enderne mødes.
En symbolsk og esoterisk roman, omhandlende skæbnens veje og sjælenes indviklede udviklingsforløb i en verden baseret på katarernes dualistisk virkelighedsopfattelse, bundet op på den ultimative konspirationsteori om helligt blod og Kristi genkomst, hvormed den samtidig medfører en radikal omdefinering af kristendommen, mens den i en omfattende syntese prøver at give svarene på nogle af de spørgsmål, lignende skrifter forjættende lader flagre i vinden. I sin kritiske konsekvens peger bogen på behovet for en mere balanceret og retfærdig verden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Madonnamordene: en historisk inspireret kristen-esoterisk spændingsroman

Madonnamordene: en historisk inspireret kristen-esoterisk spændingsroman