Madopdragelse (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Annemette Feldbæk

Forlag: Siesta
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 71
Dato for udgivelse: 30-6-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788793196292
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Madopdragelse er en inspirerende bog, en opskrift, som giver børn og unge appetit på at smage mad, nyde måltidet og være åben overfor nye retter.
Forfatteren, Annemette Feldbæk, er eksponent for, at langt de fleste børn kan opdrages til at spise det meste af, hvad der serveres for dem. Men det kræver, at forældrene tager ansvar for madopdragelsen. Hvis børn vokser op med en god, sund levevis med sunde madvaner, som naturligt hører til familiens daglige tilværelse, vil de også blive glade for den mad, der serveres for dem. 
Annemette har god erfaring med at give sunde madvaner videre både til børnehavebørn som madmor og til sine egne børn, som i dag er 17 og 18 år og superglade for, at deres mor lærte dem sund levevis og gav dem en måltidsarv at tage med sig.
Hendes råd til forældre er blandt andet, at det tager tid, at man skal tage sig tid til indkøb af gode råvarer, ikke sjuske med selve madlavningen, men meget gerne lade børnene tage del i kokkeriet, lige fra de kan sidde på køkkenbordet og røre i en kasserolle. De skal mærke, dufte, smage råvarer under tilberedningen for at være involveret og se frem til det færdige måltid. Og der skal dækkes et hyggeligt bord, som familien samles om - og tager sig tid til - uden at være forstyrret af mobiltelefoner, tablets eller tv. Børn vil ikke savne det, de ikke er vant til, men vil glæde sig til måltiderne, mener hun. Bogen er fyldt med masser af gode råd om, hvordan vi alle kan hjælpe børn og unge til at glæde sig til det næste veltillavede måltid.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Madopdragelse

Madopdragelse