Nedsat pris! Mælkefyldte Galionsfigurer: madfortællinger - fra rejser i Grønland, Island, Færøerne, Norge, Sverige, Finland og Danmark Forstør
Kategorier / sektioner:

Mælkefyldte Galionsfigurer: madfortællinger - fra rejser i Grønland, Island, Færøerne, Norge, Sverige, Finland og Danmark (Rejseguide, Hæftet)

Af: Anders Holst Markussen

Forlag: Den Kolde Jomfru
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Den Kolde Jomfrus madfortællinger
Sideantal: 186
Dato for udgivelse: 25-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Bertill Nordahl
ISBN-13: 9788799638307
Produkt type: Rejseguide
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Christina Reenberg Jensen
Forord: Anders Holst Markussen
Fotograf: Christina Reenberg Jensen
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Mælkefyldte Galionsfigurer - madfortællinger
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

215,75 kr

-13%

Vejl. pris: 248,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Madfortællingen - en ny litterær genre  
Først kom det nordiske køkken, nu kommer de nordiske madfortællinger

Med bogen Mælkefyldte Galionsfigurer har Anders Holst Markussen skabt en ny og anderledes litterær genre: madfortællingen. Her får man en samlet og selvoplevet fremstilling af de nordiske køkkener.

Anders Holst Markussen har foretaget en rundrejse i de nordiske lande - Grønland, Island, Færøerne, Norge, Sverige, Finland og Danmark, hvor han undervejs har været motiveret af spørgsmål som: Hvordan smager et får, når det tørrer i havluft? Hvordan er arbejdet som samler i en skånsk vildmark? Hvad har Goethe og plantesex med biodynamik at gøre? Hvorfor har islandske kvinder en del til fælles med elverpiger og lava? Hvorfor er nordmændene så glade for mælk? Hvorfor er læbefølelsen afgørende i et finsk skovkøkken? Hvordan skaber man nordisk madkultur i eget hjem? Alt dette og meget mere giver forfatteren et veloplagt svar på i Mælkefyldte Galionsfigurer, som er hans debutbog.

Anders Holst Markussen, f. 1977, cand.mag. i dansk og nordiske sprog samt baggrund fra kokkeskolen. Han har været mangeårig madanmelder på Weekendavisen samt skrevet til udenlandske madmagasiner. Han har specialiseret sig i det nordiske køkken og har arbejdet sammen med blandt andre Noma og Claus Meyer.«

- Bertill Nordahl, ekstern redaktør på Forlaget Den Kolde Jomfru

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mælkefyldte Galionsfigurer: madfortællinger - fra rejser i Grønland, Island, Færøerne, Norge, Sverige, Finland og Danmark

Mælkefyldte Galionsfigurer: madfortællinger - fra rejser i Grønland, Island, Færøerne, Norge, Sverige, Finland og Danmark

Måske kunne nedenstående have interesse

Rejsetilbehør

Mangler du en skopose eller en bagagevægt til rejsen? Se vores udvalg af rejsetilbehør