Mænd i min situation (Bog, Hardback)

Af: Per Petterson

Forlag: Batzer & Co.
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 350
Dato for udgivelse: 24-5-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Oversætter: Jannie Jensen, Arild Batzer
ISBN-13: 9788793629776
Produkt type: Bog
Originaltitel: Menn i min situasjon
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Formater / udgaver
->Bog
Hardback
205,00 kr
epub
160,20 kr

205,00 kr

-31.7%

Vejl. pris: 300,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

SØNDAG, SEPTEMBER 1992. Telefonen ringer tidligt om morgenen i Arvid Jansens lejlighed på Bjølsen i Oslo. Det er Turid, hans ekskone, hun er ude af sig selv og har brug for hjælp, men hun ved ikke hvor hun er. Arvid finder hende ved den nedlagte jernbanestation på Bjørkelangen og kører hende hjem til rækkehuset på Skjetten, hvor hun har boet med deres tre piger det sidste år. Inde i huset genkender Arvid intet af det liv de har haft sammen. Han er som udslettet.
I det år der er gået siden Turid flyttede, har Arvid flakket om fra bar til bar i Oslo centrum, drukket sig fuld, tjekket damer ud og taget med dem hjem, eller kørt rundt i Mazdaen, hvor han også tilbringer nætterne når sengen bliver et umuligt sted.
I løbet af denne søndag i september skal han måske finde svar på hvorfor alting blev som det blev. Vigdis, hans ældste datter, ser hvad for en mand Arvid egentlig er, og derfor må hun tage afstand fra ham. Men samtidig er hun også den der har mest brug for ham. Mænd i min situation er et ømt og skånselsløst portræt af et liv i opløsning.
PER PETTERSON (f. 1952) er en af de største norske forfattere i vores tid. Hans bøger er oversat til mere end halvtreds sprog. Han har fået en lang række litterære priser, bl.a. Brageprisen, Nordisk Råds Litteraturpris, Bokhandlerprisen og Independent Foreign Fiction Prize.
I 2007 modtog han som den første norske forfatter The International Dublin Literary Award. Hans bestsellerroman Ud og stjæle heste er filmatiseret og filmen fik en Sølvbjørn på filmfestivalen i Berlin.
ANMELDERNE SKREV   
»Per Petterson skriver så intenst, præcist og sproglig fintslebet at historien griber dig med det samme. Og den slipper dig ikke. Heller ikke efter endt læsning. Jeg er glad for at vi har Per Petterson. Virkelig glad.«  VG 6 terninger 
»Mænd i min situation viser hvilken unik fortæller Petterson er. Ligaen af skuffede, enlige og desperate mænd har fået et løft lige ind i litteraturens førstedivision.« DAGSAVISEN, Årets bedste bøger 2018 
»... forfatterens bedste bog siden Ud og stjæle heste.« AFTENPOSTEN Årets bedste bøger 2018

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mænd i min situation

Mænd i min situation