Nedsat pris! Mærk angsten
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Mærk angsten (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lars Worning

Forlag: People's Press
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770364492
Udgave: 1. (23-01-2020)
Oplag: 1. (23-01-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 250
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Forventes på lager: 23-01-2020

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 23-01-2020)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

For de fleste af os er angsten godt skjult bag en række mekanismer og facader, vi stiller op for at undgå den – indtil den vil os noget virkelig vigtigt. Sådan var det også for Lars Worning, terapeut og kandidat i psykologi med speciale i angst, som nu har sammenfattet al sin vigtige viden i denne lidt andledes bog om angsten bog. Her findes svaret og løsningen ikke i dig selv, men i fælleskabet.   


Da Lars af forskellige årsager begyndte at tage livtag med angsten, blev han overmandet af et angstanfald i fuld skala under et fridyk på 16 meters dybde. Dér forstod han for alvor, at angsten rummer kimen til et skjult potentiale og en grundlæggende frihed for mennesket – en skærpet bevidsthed. At angsten giver adgang til en kreativ kraft og til vores livsmod.       


Angsten er en rystelse. Den udfordrer os, og hvis vi kan håndtere den, kan den hjælpe en til at se os selv og verden på ny. Hvis vi kan lære at række ud og søge støtte i fællesskabet, når angsten rammer, kan den åbne for nye indsigter og handlemuligheder og blive en kilde til nærvær, samhørighed og kreativitet.


MÆRK ANGSTEN henvender sig til alle, der ønsker at forløse den angst, der kan præge vores hverdag, selvbillede og dermed liv og relationer og som er interressede i at indgå i stærke fællesskaber.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mærk angsten

Mærk angsten