Nedsat pris! Maersk Line: globale muligheder og udfordringer 1973-2013 Forstør
Kategorier / sektioner:

Maersk Line: globale muligheder og udfordringer 1973-2013 (Bog, Indbundet)

Forlag: Gyldendal Business
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 543
Dato for udgivelse: 14-5-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Else Warberg
Medforfattere: Chris Jephson, Henning Morgen
ISBN-13: 9788702152166
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Katharina Berggreen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Creating global opportunities
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

373,50 kr

-17%

Vejl. pris: 450,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Maersk Line - Globale muligheder og udfordringer 1973-2013 er en fantastisk virksomheds- og erhvervshistorie om modige beslutninger og store teknologiske landvindinger. Fortællingen om Maersk Line er samtidig fortællingen om shippingbranchens udvikling og modning til den store økonomi, den er i dag. Gennem shippingbranchens og i særdeleshed Maersk Lines udvikling får vi fortalt det moderne samfunds økonomiske historie: Hvad har den konstant stigende udveksling af varer betydet for mennesker og samfund forskellige steder i verden? Hvordan er udviklingen i udvekslingen af varer? Hvilke lande producerer? Hvilke lande importerer? Og hvor stor andel har forskellige lande af verdenshandlen?
Uden skibscontaineren og den moderne containertransport ville den globale verdenshandel ikke være så omfattende, som vi ser i dag. En virksomhed kan have sit hovedkvarter i én del af verdenen, sin produktion i en anden del, og den kan sælge sine varer overalt. Den store vækst i den internationale handel, vi har oplevet de sidste 40-50 år, ville ikke have været mulig, havde det ikke været for containeriseringen. Massive investeringer i skibe, terminaler og infrastruktur har skabt muligheder for på globalt plan at transportere varer på en sikker, miljømæssig bæredygtig, pålidelig og billig måde.
Forfatterne viser i denne bog, hvordan Maersk Line blev verdens førende containerrederi. Vi får indblik i overvejelserne bag beslutningen om at gå ind i containerdrift, og vi følger Maersk Lines succes i perioden 1973-2013. Jepson og Morgen har haft adgang til A.P. Møller - Mærsks arkiver, har foretaget interviews med nøglepersoner bl. a. Ervind Koling og Søren Skou - og anvender statistisk materiale leveret af Economist Intelligence Unit, Containerisation International samt Lloyd´s Register. Bogen giver unik indsigt i opbygningen af og de fremtidige udfordringer for verdens største containerrederi.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Maersk Line: globale muligheder og udfordringer 1973-2013

Maersk Line: globale muligheder og udfordringer 1973-2013