Nedsat pris! Magerne - Sjælekvant (Bind 1) Forstør
Kategorier / sektioner:

Magerne - Sjælekvant (Bind 1) (Bog, Hæftet)

Af: Kent Carlson

Forlag: CarlsonNet
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 340
Dato for udgivelse: 24-4-2013
Udgivelse: 2. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
ISBN-13: 9788799622306
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

209,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Johan er fuld af spænding, da han starter på sin uddannelse som præst. Han er selv præstesøn, og hans vej har været udstukket på forhånd i mange år.
I spisepausen møder han nu den smukke Kirsten, som fuldstændig bjergtager ham med sine overjordiske klare koboltblå øjne. Han falder naturligvis pladask for hende, og får, til stor overraskelse for sig selv, modigt budt hende ud på en date.
Mødet med Kirsten kaster dog nu Johan ud i tumultagtige eventyr med erotik, skuddramaer og religionsteorier, han har svært ved at acceptere som troende kristen. Kirsten er nemlig ikke nogen almindelig pige. Hun er en såkaldt ´Mager´. I gamle dage ville man nok kalde hende en heks. Men betegnelsen ´Mager´ går længere tilbage. Helt tilbage til Sumerernes tid, hvor Magerne var skattede eller frygtede medlemmer af samfundet. Nu påstår Kirsten så, at Johan er det samme.
En Mager kan være god eller ond, og Kirstens mission er, at finde ud af, om Johan er det ene eller det andet.
Bogen følger Johan i sin kamp mellem sin kristne tro, og accept af, at han har evner ud over det sædvanlige. Kirstens far, Mogens, har derudover nogle teorier omkring hans religion, som Johan ikke er så vild med. Men med tiden, får Johan indikationer på, at Mogens muligvis kan have ret. Og i en hæsblæsende bogafslutning, kaster Johan alt overbord i et desperat forsøg på at redde Kirstens liv.
Bogen indeholder erotiske scener, og henvender sig derfor til alderen 18+, der kan lide mystik, kærlighed og lidt erotik hist og her.

Sjælekvant
er første del i serien om Magerne, og efterfølges af Herodes´ Ring

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Magerne - Sjælekvant (Bind 1)

Magerne - Sjælekvant (Bind 1)