Nedsat pris! Magt til hverdagsbrug: Af en... dagbog
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Magt til hverdagsbrug: Af en... dagbog (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Peter Horn og Nina Uller

Forlag: Executive Magazine's Books
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788790469030
Udgave: 1. (15-12-2015)
Oplag: 1. (15-12-2015)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hardback
Sideantal: 224
Originaltitel: Magt til hverdagsbrug
Omslagsgrafiker: Mads Kastberg
Fagredaktør: NIna Uller
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er en business thriller for de rigtig skarpe.De, der vil kunne gennemskue bogens plot og hovedperson, og derfor kan tage læringen direkte ud af fortællingen. Det er ikke let. Ud over, at bogens hovedperson kan minde lidt om en amerikansk starlet, ­filmstjerne og sangerinde – IQ 163, brystmål 102 – “alle interesserer sig mest for brystmålet”, er hun højtuddannet, beregnende, følsom, kynisk, empatisk – hun har visse fordomme og så manipulerer hun lystigt undervejs.  


For os andre – det inkluderer også bogens forfattere – der gerne vil vide mere om læringsperspektivet, omfatter bogens 2. del – den første del er fortællingen – opgaver, der skal skabe bevidsthed om den positive brug af magtdimensionen, så man besidder den magt, der er nødvendig i den givne situation. Det er således muligt at transformere bogens fortælling til en forståelse for og skelnen imellem magt og afmagt.  


Bogens persongalleri har ingen navne. Læserne skal danne sig sine egne indtryk og selv beslutte identiteten på både hoved- og bipersoner. Udover det refereres til ­filosoffer, forfattere, kunstnere, politikere og andre kendte skikkelser, som kan genkendes, hvis man har hovedpersonens intellektuelle niveau. Forfatterne, der jo i grunden bare har skrevet hovedpersonens manuskript rent for forlaget, har brugt søgeord på internettet for at ­finde disse referencer. Det lykkedes ikke altid.


Læs mere om denne business thriller: www.magt-til-hverdagsbrug.dkAnmeldelser (0)