Nedsat pris! Makroøkonomi - teori og beskrivelse
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Makroøkonomi - teori og beskrivelse (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Henrik Grell

Forlag: HansReitzels
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741273334
Udgave: 6. (06-08-2018)
Oplag: 1. (06-08-2018)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 386
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

MAKROØKONOMI - Teori og beskrivelse er en grundbog til undervisningen i makroøkonomi på indledende niveau i de videregående uddannelser.

I bogen analyseres og forklares grundlæggende drivkræfter bag samfundets økonomiske udvikling på kort og lang sigt. Sammenhængen mellem produktion, efterspørgsel, inflation og betalingsbalance forklares i et makroøkonomisk og internationalt perspektiv. Den integrerer gennemgangen af økonomisk teori med beskrivende økonomi. Der lægges i fremstillingen vægt på at anvende teorien i analyse af aktuelle økonomiske problemstillinger. Et gennemgående tema er aktuel økonomisk politik til påvirkning af konjunkturudvikling og langsigtet strukturudvikling.

MAKROØKONOMI - Teori og beskrivelse er skrevet med henblik på undervisningen i samfundsøkonomi på akademiuddannelsen i finansiel rådgivning og på finansøkonomuddannelsen. Her vil den kunne bruges sammen med MIKROØKONOMI - Teori og beskrivelse. Bogen vil også kunne anvendes på andre videregående uddannelser, hvor der indgår kurser i grundlæggende makroøkonomi.

I 6. udgave af MAKROØKONOMI – Teori og beskrivelse er der foretaget en gennemgribende opdatering af kapitlernes tekst, tabeller og figurer. Bogen afspejler derfor de seneste års omfattende ændringer i makroøkonomien og i den økonomiske politik.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Makroøkonomi - teori og beskrivelse

Makroøkonomi - teori og beskrivelse