Man skal jo starte et sted: Peter Abrahamsen fortæller om sit liv Forstør
Kategorier / sektioner:

Man skal jo starte et sted: Peter Abrahamsen fortæller om sit liv (Bog, Indbundet)

Af: Abelone Glahn

Forlag: Sohn
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 343
Dato for udgivelse: 12-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Poul Henrik Westh
ISBN-13: 9788771220834
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

100,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et fint stykke nyere musikalsk danmarkshistorie oplevet gennem Peter Abrahamsens nysgerrige og dejligt fordomsfrie øjne.

En god og fyldig biografi om Peter Abrahamsen, der i en menneskealder har haft en vigtig rolle i det rytmiske musikmiljø, både på og bag scenen.
»Peter Abrahamsen har siden sit gennembrud som rock'n'roll-sanger i 1958 udfyldt de fleste jobbeskrivelser inden for populærmusikken i Danmark. Fra den spæde danske rock'n'roll , via country, en lang række udgivelser med politisk, målrettet indhold, til amerikansk inspireret truckerrock og cajun. Som idemand og producer har han spillet en væsentlig rolle i dansk musik ved hele tiden at udfordre de store navne til at gå nye veje« Citat fra Torben Bille, Dansk Rock 1956-1997.

Dette citat, der opsummerer et musikliv, der begyndte, da Peter Abrahamsen debuterede som 16-årigt pladebud, og som fortsætter også forbi i dag, hvor Peter Abrahamsen som 70årig stadig optræder, producerer plader og skriver tekst og musik. 

Mange mennesker kender Peter Abrahamsen, men ofte er det fra én af disse perioder, uden at de nødvendigvis kender til nogle af de andre. Mennesker, der har mødt Peter Abrahamsen og 'Til min dreng i arbejdsløshedskøen' på et fagforeningskursus, kender ham ikke som tidlig rocksanger med tilbagestrøget sommerhår og 'You are my sunshine'-smilet. Andre igen, som i dag hører hans gribende nytolkninger af svenske Dan Andersson-digte som Tiggeren fra Luossa kan ikke forestille sig, at det er den samme mand, der som 17-årig blev udnævnt til Danmarks Tommy Steele.

Dog er der også en fast skare, som har fulgt ham fra første færd, et publikum som er vokset op sammen med ham og har været trofast alle årene.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Man skal jo starte et sted: Peter Abrahamsen fortæller om sit liv

Man skal jo starte et sted: Peter Abrahamsen fortæller om sit liv