Manden der ikke var morder (paperback)
Kategorier / sektioner:

Manden der ikke var morder (paperback) (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Hjorth Rosenfeldt

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792639752
Udgave: 2. (27-09-2011)
Oplag: 2. (20-09-2015)
Første udgivelsesår: 2010
Indbinding: Paperback
Sideantal: 432
Originaltitel: Det fordölda
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Omslagsillustrator: Jon Asgeir
Oversætter: Ellen Boen
Originalsprog: Svensk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sensationel svensk krimidebut. Det begynder med et opkald til politiet i Västerås: En 15-årig dreng meldes savnes. Han findes senere myrdet. Det lokale politi magter ikke sagen, og rejseholdet fra Stockholm tilkaldes. Men også kriminalpsykolog Sebastian Bergman, som  er ekspert i morderes psykologi, er i byen. Han arbejder ikke længere pga. en personlig tragedie. Ikke desto mindre drages han ind i denne sag, hvilket ikke vækker udelt begejstring blandt hans gamle kolleger. Bergman er er arrogant og provokerende, han er sexfikseret og har et anstrengt forhold til kvinder, ja han er til tider uudholdelig – men han er samtidig i besiddelse af en fænomenal hjerne, og han har medvirket til opklaringen af en lang række sager.
Manden der ikke var morder har et overbevisende plot fyldt med overraskelser. Og sikke en slutning – den sætter plottet i et nyt lys, samtidig med at den er det perfekte oplæg til næste bog om Sebastian Bergman.
Bogens antihelt, Sebastian Bergman, rammer fuldstændig plet, for hvor er han dog irriterende og usympatisk, og hvor bliver man dog forbavset over sig selv, når man opdager, at man trods alt holder af ham og holder med ham. Det er godt lavet! Man kan ganske enkelt ikke vente til næste bog – alt imens man håber det bedste og frygter det værste, når det gælder Sebastian Bergman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Manden der ikke var morder (paperback)

Manden der ikke var morder (paperback)