Nedsat pris! Mangler ved fast ejendom Forstør
Kategorier / sektioner:

Mangler ved fast ejendom (Bog, Hæftet)

Af: H. P. Rosenmeier

Forlag: Karnov Group Denmark
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 383
Dato for udgivelse: 29-5-2018
Udgivelse: 7. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788761940230
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 7
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
876,15 kr
Hæftet
613,80 kr

876,15 kr

-1%

Vejl. pris: 885,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog indeholder en ajourført fremstilling om mangelshæftelsen for sælgere af faste ejendomme.

Bogen indeholder også en udførlig fremstilling om ejerskifteforsikringer. Denne fremstilling er skrevet helt om og er væsentligt udbygget i forhold til bogens forrige udgave. Den bygger på analyse af et stort antal afgørelser fra Ankenævnet for Forsikring. Analysen er foretaget efter bogens forrige udgave og har strakt sig over flere år. Bogen gør rede for, hvorfor aktører, der beskæftiger sig professionelt med ejendomssalg, skal kende reglerne om ejerskifteforsikringer. Bogen påpeger bl.a. flere »fælder« i disse regler.

I bogen advares mod en tendens i retspraksis til at kæde reglerne om sælgernes mangelshæftelse sammen med ejerskifteforsikringens dækning. Bogen gør herunder rede for, hvorfor den ledende højesteretsdom om spørgs-målet efter forfatterens vurdering ikke bør tillægges betydning.

Til bogen knytter sig en materialesamling om mangler ved fast ejendom, som forfatteren driver på internettet under adressen hpros.dk. Denne materialesamling afløser forfatterens bog »Den aktuelle retspraksis om mangler ved fast ejendom«, der ikke vil komme i flere udgaver.

Målgruppe

Bogen henvender sig til alle, der arbejder med køb og salg af fast ejendom.

Om forfatteren
H.P. Rosenmeier er tidligere retspræsident ved Retten i Odense. Han har skrevet bøger om mangler ved fast ejendom, der er udkommet i adskillige udgaver, alle hos Karnov Group, og har desuden skrevet forskellige tids-skriftartikler om bl.a. mangler ved fast ejendom. Han driver materialesam-linger om udbudsret og mangler ved fast ejendom på internettet (hpros.dk).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mangler ved fast ejendom

Mangler ved fast ejendom