Nedsat pris! Manifestation 101 Forstør
Kategorier / sektioner:

Manifestation 101 (Bog, Paperback)

Af: Sabrina Jensen

Forlag: The Magic Life
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 4-12-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788740913897
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Paperback
166,00 kr
epub
41,25 kr

166,00 kr

-17%

Vejl. pris: 200,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Manifestation er en naturlig proces, som kører 24/7/365. Siden det sekund din sjæl blev skabt har du bidraget aktivt til skabelsen af den virkelighed som du oplever. Manifestation betyder 'virkeliggørelse'. I denne forstand så vil dine mest dominerende tanker, handlinger og følelser virkeliggøres i form af den virkelighed og liv som du oplever.
Hvis du er utilfreds med det liv du har lige nu, hvis du gerne vil have at noget skal ændres eller hvis du har et mål/drøm som du gerne vil opnå, så har du alle mulighederne for få det til at lade sig gøre. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvordan din nuværende situation er kontra dit ønske. Det eneste der betyder noget er, hvorvidt DU er parat til at lave den nødvendige forandring der skal til, for at få de resultater som både du og din sjæl længdes efter.
For at få succes med dette selvstudie kræver det, at du:
Tager ansvar for din nuværende situation.
Tager ansvar for dit liv.
Laver de nødvendige forandringer.
Indtager førersædet i dit liv.
Bliver bevidst omkring dine mest dominerende tanker, følelser og handlinger.
Prøver nye måder at forholde dig til tingene på.
Tør stråle i Kærlighedens Kraft
Er klar til at gøre det arbejde, som enhver træningsproces kræver.
Ændre eller fjerner de ting i dit liv, som ikke længere bidrager positivt til din proces.
SAMARBEJDER aktivt med Universet igennem klokkeklare intentioner, bevidste handlinger og sørger for du vibrerer på højst mulige energifrekvens hele tiden.
Dette selvstudie er altså ikke til dig, som ønsker magisk og hurtige fix-it løsninger. Det er ingen tvivl om, at Manifestation 101 er en stor investering i dig selv, dit liv, din fremtid og i dine mål og ambitioner. Det kræver du sætter dig ned og studere det materiale som du får i dette selvstudie og indfører det i dit liv, og lever dit liv med bevidsthed og forståelse for samarbejdet mellem dig og Universet.
Hvis du lader det kører på auto-pilot, lader tilfældighederne råde og lade omverden påvirke dine tanker og følelser, så vil du skabe en lavine af tilfældige og uønskede manifestationer. Du manifestere hele tiden, uanset om du er bevidst om det eller ej. Manifestation tager dig tilbage i førersædet af dit liv, så du kan skabe de resultater.
Succesfulde Manifestationer handler i bund og grund om, at tage ansvar for dit eget liv og være bevidst omkring dine mest dominerende tanker, handlinger og følelser.
Manifestation 101 består af 8 lektioner:
1. Lektion 1: Introduktion til Manifestation 101 - Her lærer du det helt grundlæggende, som er nødvendigt inden du kaster dig ud i bevidste Manifestationer. Her taler vi om:
a. Dit Ansvar
b. Klokkeklare Intentioner
c. Tålmodighed
d. Blokeringer
e. Din Indre Manifestation Goddess
2. Lektion 2: Drivkraften - Her går vi i dybden med Drivkraften bag din Manifestation. Vi kigger på, hvad det er som driver dig til at virkeliggøre den drøm/mål/ønske som du har. Her taler vi om:
a. Tanken
b. Følelserne
c. Handlingen
d. Passionen
e. Det Materielle
3. Lektion 3: Energifrekvenser - Dette emne er ofte meget overset i traditionel undervisning i Manifestation og/eller Loven om Tiltrækning. Dette er nøglen til de store, magiske og fantastiske Manifestationer. Vi kigger på:
a. Hvorfor bevidstheden om din egen Energifrekvens er SUPER VIGTIG for din Manifestation.
b. TEST: Lytter du mest til

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Manifestation 101

Manifestation 101