Marekors Forstør
Kategorier / sektioner:

Marekors (Bog, Paperback)

Af: Jo Nesbø

Forlag: Modtryk
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Serien om Harry Hole
Sideantal: 425
Dato for udgivelse: 1-6-2016
Udgivelse: 5. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: 5,
Oversætter: Allan Hilton Andersen
ISBN-13: 9788771465792
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Peter Mendelsund
Originaltitel: Marekors
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Norsk
Udgave: 5
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En hedebølge har slået sig ned i Oslo. En kvinde bliver fundet dræbt i sin lejlighed. En af hendes fingre mangler.Kriminalbetjent Harry Hole får en sidste chance for at bevise, at han kan håndtere drikkevarer, temperament og personlige hævnmotiver. Og som om det ikke er nok med varmen; Harry er nødt til at arbejde sammen med kollegaen Tom Wahler, som Harry stadig mistænker for at have været indblandet i mordet på hans tidligere makker, Ellen Gjelten.


Da en kvinde meldes savnet, og hendes finger kort efter dukker op hos politiet, begynder Harry at se nærmere på sagen og finder et mønster - tegn, der tyder på, at morderen ikke er færdig med at dræbe.


MAREKORS er femte selvstændige bind i Jo Nesbøs serie om Harry Hole - den charmerende, drikfældige og på sin egen måde meget samvittighedsfulde kriminalbetjent. Han er den store og klodsede, melankolske individualist med hang til selvplageri.


"Harry Hole er hot ... Nesbø er ganske enkelt uimodståelig, når hans mesterlige sans for stemninger trænger helt ind i mørtlen mellem Oslos mursten." B.T.


"Udsøgt hårdkogt krimi, der næsten får læseren til at glemme, at Oslo, trods hedebølge, ikke er Los Angeles." Jyllands-Posten


"Jo Nesbøs krimier med Harry Hole er ganske enkelt mesterlige. Man er ikke til at råbe op, mens man forsøger at undvige plottets snubletråde og regne sammenhængen ud ... ´Marekors´ står lige så rent som de øvrige bind i serien - kære Nesbø, lad det ikke være den sidste!" Weekendavisen


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Marekors

Marekors