Nedsat pris! Mareridtet
Kategorier / sektioner:

Mareridtet (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Helge Milo

Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793678507
Udgave: 1. (29-11-2018)
Oplag: 1. (29-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 418
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
277,50 kr
71,50 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da familien Jantzen får bortført deres otteårige datter, lyder kravet fra kidnapperne: ”Betal tre millioner kroner for at få hende tilbage, eller vi slår hende ihjel!”


Frantz Jantzen mangler umiddelbart ikke penge. Han har arvet en lille virksomhed efter sin far, som han har fået til at vokse. Han står ovenikøbet over for en udvidelse, der vil betyde flere medarbejdere, og udenlandske foretagender har budt på virksomheden. Tre millioner er dog stadig mange penge, men familien vil naturligvis betale, hvad det kræver for at få deres datter igen. 


Det er politiet ikke sikre på, er den bedste løsning. De råder familien at se tiden an, og det lykkedes at etablere en telefonforbindelse til datterens skjulested, så hendes skrækslagne forældre kan trøste hende og sikre sig, hun er i live. Efter et par dage afbryder kidnapperne imidlertid forbindelsen, og det næste livstegn er et brev med en afskåret barnefinger og et ultimativt krav om at betale inden 24 timer. Som bevis for, at datteren stadig er i live, modtager familien også en video, hvor hun med et stort smil kommer løbende mod en underkrop, som hun henrykt omfavner …

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mareridtet

Mareridtet