Nedsat pris! Maria
Kategorier / sektioner:

Maria (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Peter Nansen

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726009699
Udgave: 1. (30-08-2018)
Oplag: 1. (30-08-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 122
Originaltitel: Maria
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

" I
... Der er kun Én, jeg ønsker at leve sammen med, thi sammen med hende faar Livet gyldent Maal og solklar Mening; der er kun Én, jeg gærne vil dø med, thi sammen med hende kender jeg ikke Frygt.
Min Elskedes Navn er Maria. Hun er dejligere end alle andre Kvinder.
II
Jeg giver intet for den Ros, en Digter skænker den Kvinde, der er hans eneste Elskerinde. Han dømmersomen uvidende Bonde, og der er alle Sandsynligheder for, at hun ikke fortjener de smukke Ord, han til hendes Fordel bestjæler sit Sprog for... "
En digtsamling om kærligheds selvmodsigelser og blindhed, om dens anråbelse af det højeste høje, imens man ruller rundt sammen i skidtet.
Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.
Peter Nansen (1861-1918) var en dansk journalist, forfatter, dramatiker og litterær forlagsdirektør. Han blev født i København og voksede op i Aalborg og Næstved. Peter Nansen arbejde i flere år ved Berlingske Tidende og skiftede sidenhen til Politiken, hvor han stod bag en stor mængde artikler både under sit eget navn og under flere pseudonymer. Han skrev desuden en lang række romaner og skuespil, der blev udgivet i en række tidsskrifter. Peter Nansens tid som forlagsredaktør skabte debat i samtiden, da han var meget positivt indstillet over for den moderne naturalistiske og realistiske litteratur. Således er romanen "Brødrene Menthe" fra 1915 tilegnet George Brandes, der var forgangsperson for det moderne gennembrud i dansk litteratur.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Maria

Maria