Nedsat pris! Marias bog Forstør
Kategorier / sektioner:

Marias bog (Bog, Hæftet)

Af: Rie Osted

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 235
Dato for udgivelse: 2-11-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711830697
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
217,45 kr
epub
60,70 kr

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Marias bog" er historien om en ung, iransk kvinde med armensk kristen baggrund. Hendes ungdomsliv stopper brat ved revolutionen i 1979. Pludselig vendes der op og ned på hverdagen, og hendes religiøse og etniske forhold, der før har været uden betydning, danner nu grundlag for forfølgelse. Maria flygter til Danmark, og til en ny tilværelse på både godt og ondt.
Rie Osted (f.1940) er en dansk forfatter, journalist, redaktør og klummeskribent. Rie Osted begyndte at arbejde som journalist i 1969 og har blandet andet været tilknyttet avisen Jyske Vestkysten, ALT for damerne og Berlingske Tidende. Rie Osted debuterede med romanen "Kærlighed er en blå fugl" i 1985.
"Det er en indædt beretning, hvor man får en meget nærværende fornemmelse af at sidde lige foran den fortællende, knugede, men alligevel stærke flygtningekvinde. …. Rie Osted har stået distancen flot. Hun må have været fristet til at rette hist og her. Men hun har ikke blandet sig, men i stedet været Marias finger på tastaturet."
-Kari Sønsthagen, Berlingske Tidende
"Rie Osted har lyttet til Marias beretninger i mange, mange timer og stykket dem sammen med stor indføling, så mennesket Maria træder frem på godt og ondt." -Pernille Bramminge, Politiken
"Marias historie er fortalt helt uden selvmedlidenhed og sentimentalitet, og vi følger hende med stor spænding samtidig med, at vi får et kig ind bag hidtil lukkede døre."
-Sonja Sabinsky, Venstrepressen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Marias bog

Marias bog