Nedsat pris! Maritim arealplanlægning i Øresund: Scenarier for udvikling af erhvervs- og samfunds- og miljømæssige forhold Forstør
Kategorier / sektioner:

Maritim arealplanlægning i Øresund: Scenarier for udvikling af erhvervs- og samfunds- og miljømæssige forhold (Bog, Hæftet)

Af: Bo Riemann

Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Miljøbiblioteket
Sideantal: 174
Dato for udgivelse: 25-6-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Nr. i serien: Bind: 6,
ISBN-13: 9788771848878
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 25-06-2019)

Forventes på lager: 25-06-2019

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Øresund er et af de mest befærdede farvande og kystområder i verden. Store container- og krydstogtskibe passerer igennem på langs, mens færgetrafikken og Øresundsbroen går på tværs mellem Danmark og Sverige. Samtidig skal der være plads til både havmølleparker, byudvikling, fiskeri, lystbådesejlads og friluftsliv, ligesom områdets rige natur og dyreliv skal tilgodeses. Det stiller store krav til planlægningen af arealudnyttelsen.
Maritim arealplanlægning i Øresund giver indblik i, hvordan vi kan bevare havmiljøet i regionen og samtidig skabe en bæredygtig erhvervs- og samfundsudvikling. Én mulighed er at lave Øresund om til et stort naturreservat og på den måde understøtte en positiv udvikling af havmiljøet, tiltrække turister og styrke friluftslivet. Men det vil formentlig også betydeet stop for indvinding af råstoffer til byggebranchen og restriktioner for fiskeriet. Som i ethvert andet økosystem er det afgørende at finde frem til den rette balance mellem forskellige aktiviteter og interesser. Her kan det travle stræde mellem Sjælland og Skåne tjene som eksempel på, hvordan man kan analysere konflikter og muligheder for sameksistens, og erfaringerne kan med fordel overføres til andre danske havområder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Maritim arealplanlægning i Øresund: Scenarier for udvikling af erhvervs- og samfunds- og miljømæssige forhold

Maritim arealplanlægning i Øresund: Scenarier for udvikling af erhvervs- og samfunds- og miljømæssige forhold