Nedsat pris! Marte meo i praksis: Bedre samspil ved egen kraft
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Marte meo i praksis: Bedre samspil ved egen kraft (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Pernille Roug

Forlag: HansReitzels
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741201122
Udgave: 1. (10-06-2004)
Oplag: 9. (06-04-2018)
Første udgivelsesår: 2002
Serie: Socialpædagogisk Bibliotek
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 256
Omslagsgrafiker: Tove Krebs Lange
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Marte meo er en interaktionsanalysemetode som bruger videooptagelser for at forbedre samspillet mellem familiemedlemmer og kolleger og mellem børn og brugere på den ene side og professionelle på den anden.

Marte meo giver konstruktive og handleanvisende råd - viser f.eks. forældre og professionelle hvor og hvornår tingene går godt, hvor der er en vej at gå. Når et barn får at vide hvad det må i stedet for hvad det ikke må, er der en god chance for at det næste gang tingene går skævt tænker: "Nå, nje, det var ikke sådan jeg skulle gøre, men sådan her".

Marte meo viser de mennesker man som marte meo-terapeut forsøger at hjælpe og hvordan de ved egen kraft kan få et bedre samspil mellem deres omgivelser. Og hvordan man med ganske små ændringer i samspillet kan løse mange af hverdagens små og store problemer.

Marte meo i praksis er den første udgivelse på dansk om marte meo med eksempler på den helt konkrete brug af videooptagelser. Og den første danske udgivelse som kommer rundt om praksis alle de steder hvor metoden bruges, blandt såvel børn som voksne.

Find alle videoklip her: http://martemeo.hansreitzel.dk/

Pernille Roug underviser ved Hindholm Socialpædagogiske Seminarium, er licensed marte meo-supervisor og censor ved mange af de uddannelsesinstitutioner som uddanner marte meo-terapeuter i Danmark.

Anmeldelser (0)