Martin Fox - rejsen til Ursopia (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jesper Gullemann

Forlag: Kahrius
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771531480
Udgave: 1. (28-10-2016)
Oplag: 1. (28-10-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Martin Fox
Indbinding: Paperback
Sideantal: 229
Originalsprog: Dansk

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Første del af fantasyfortællingen om drengen Martin Fox og hans rejse til Ursopia 
Her følger vi den 14-årige dreng Martin, der er vokset op under svære vilkår. Martin bor sammen med sin fattige mor, der en dag ikke har råd til at have ham boende mere. 
Martin, der har en forkærlighed for bueskydning, befinder sig pludselig på skolen Ubbernes, hvor han hurtigt opdager, at hans fortid ikke er, som han altid har troet og fået fortalt. 
En helt ny verden med spektakulære skabninger og væsner åbner sig for Martin, der hurtigt erfarer, at han er nødt til at blive voksen hurtigere, end han havde regnet med. 
Spørgsmål om kærlighed, ondskab, om godt og ondt er nogle af de ting, som Martin er nød til at finde svar på. Men han finder hurtigt ud af, at udfordringerne i Ursopia er større end forventet, og at en stor trussel lurer lige rundt om hjørnet.

Anmeldelser (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Martin Fox - Rejsen til Ursopia!

En spændende fantasyfortælling skrevet af den nyudklækkede forfatter, Jesper Gullemann.

Fortællingen starter hjemme hos Martin, en tidlig morgen, den dag han skal starte på en bueskydningsskole, som ligger langt væk. På vej til skolen mødre han Howard som også skal starte på samme skole. På skolen er der kun få elever, og en mærkelig stemning, af noget mystisk der foregår i krogene på skolen, men ingen siger noget eller fortæller om det. Efter noget tid åbner der sig en ny verden op for Martin, og han ser hemmelighederne på skolen og opdager Ursopia på godt og ondt.

Dette er efter min mening en rigtig god ungdomsbog for de unge mellem 10-20 år. Og der sker hele tiden noget på farten, og der er ikke lange kedelige passager, hvor men bare venter på at der nu skal ske noget. Nej der er fart på fra start til slut. så jeg kan kun anbefale denne bog, og vente på den næste i serien.

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej