Nedsat pris! Martin & Victoria og Victorias år Forstør
Kategorier / sektioner:

Martin & Victoria og Victorias år (Bog, Paperback)

Af: Klaus Lynggaard

Forlag: Gyldendal
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Borgen Paperback
Sideantal: 550
Dato for udgivelse: 11-10-2011
Udgivelse: 2. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788721036683
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 6

2 - 5 hverdage

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Klaus Lynggaards gennembrudsroman, Martin & Victoria, og efterfølgeren Victorias år handler om den følsomme rod Martins stormende forelskelse i drømmepigen Victoria og om et årti - 1970´erne - da beruselsen og drømmene blev afløst af koldere tider.
I Martin & Victoria begynder Martin på en ny skole i en af Københavns forstæder. Han kommer hurtigt ind i en klike, som især er optaget af udborede knallerter, rockmusik og fester. Men mødet med vidunderpigen Victoria rammer ham lige i hjertekulen. Victoria kommer fra et velstående miljø og er helt anderledes end Martins andre venner - forfinet, tilbageholdende og kølig - og smuk som bare pokker. Historien om Martin og Victoria blev en hel generations roman om ung forelskelse og kærlighed.
I Victorias år vender Victoria hjem til Martin efter et år i USA. Mens hun fortsætter i gymnasiet, forlader han skolen og tager arbejde på en fabrik. Martin og Victoria opsluges igen af hinanden, men langsomt begynder forskellen i deres sociale baggrund at slå igennem. Martin føler sig presset af de forventninger, Victoria og hendes familie stiller til ham, og søger tilflugt i rockmusikken. Og da forholdet kæntrer, står Martin alene midt i de deprimerende 70´ere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Martin & Victoria og Victorias år

Martin & Victoria og Victorias år