Maskespil i Havana: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Maskespil i Havana: roman (Bog, Hardback)

Af: Leonardo Padura

Forlag: Sohn
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Havana-kvartetten
Sideantal: 236
Dato for udgivelse: 12-8-2009
Udgivelse: 2. udgave, 2009.
Oversætter: Peer Sibast
ISBN-13: 9788791959516
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: John Ovesen
Fotograf: Inger Sohn
Originaltitel: Máscaras
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Spansk
Udgave: 2
Oplag: 2

Mangler pt.

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Leonardo Paduras Havana-kvartet er ´vaskeægte verdensklassekrimi´Cubansk efterårslandskab. er bedre end treeren, der var bedre end toeren, der var bedre end etteren. Og etteren var iøvrigt bedre end alle de danske og svenske journalist- og femikrimier tilsammen, ja det er faktisk en fornærmelse mod Leonardo Padura at sammenligne, for han skriver dem sønder og sammen, om så de hedder Larsson eller Läckberg.« - Klaus Rothstein, Weekendavisen

Et lig bliver fundet i en park i Havana. En ung transvestit klædt i en smuk, rød aftenkjole er blevet stranguleret. Ofret, søn af en højtstående cubansk diplomat, var flygtet fra sin familie og havde søgt tilflugt hos Marqués - en mand, der var glemt i sit eget land, forfatter og teaterdirektør og engang fordømt af sin regering for at være en ´kættersk homoseksuel´, og som nu levede alene kun omgivet af bøger i sit forfaldne hus. Mario Conde - den excentriske politimand med usædvanlige efterforskningsmetoder, der ellers som følge af en disciplinær straf var sat til kontorarbejde - sættes på opgaven.
I Havanas bagende varme sommer bevæger Conde sig gennem en cubansk virkelighed, hvor intet er, hvad det synes at være - en mørk, fascinerende verden af mænd og kvinder, der er født i revolutionen og som lever uden at drømme om eksil, mens de søger deres identitet midt i katastrofen. Conde føres ind i en skjult verden og drives samtidigt ind i et listigt kispus.
Leonardo Paduras mesterlige prosa og øje for detaljen fremkalder det Havana, som tusinder af turister har lært at kende. Faldefærdige bygninger og en pulserende, brændende sensualitet under den tropiske sol. De fire bøger i Havana-kvartetten, hvoraf Maskespil i Havana er den tredje, tegner et bredt anlagt billede af nutidens Cuba. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

»Padura evner at beskrive erotik, så det emmer af varme tropenætter, og tage læseren med i undergrundsmiljøer, der i sig selv kunne være en Cubarejse værd ... Den er ganske enkelt fremragende.«
- Information.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Maskespil i Havana: roman

Maskespil i Havana: roman