Nedsat pris! Massakren Forstør
Kategorier / sektioner:

Massakren (Bog, Limryg)

Af: Kristian Massey Møller

Forlag: Zar
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 29-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788799017256
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

234,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Massakren fortælles historien om eksilets tragedie og fremtidsmulighed. Det syriske ingeniørpar Efrahim og Zainia er på flugt med deres børn fra Syriens borgerkrig. De får asyl i Danmark, men har grusomme oplevelser og handlinger med sig, som gør, at de ikke taler sammen. Alligevel søger Efrahim og Zainia at fortælle hver deres historie om Syrien og forsøget på at finde fodfæste i Danmark. Men desperationen lurer, og melankolien og traumet truer med at ødelægge dem.
Kristian Massey Møller: Vadehavsjyde, født 1960. Historiker og højskolelærer og valgmenighedspræst. Feltpræst i Afghanistan. Debattør, blogger og populær fortæller og foredragsholder. Anmelderroste romaner og debatbøger som Den syriske garage og Stille bøn i Helmand. Se mere på forfatterens hjemmeside. 
Om Stille Bøn i Helmand skriver Kristeligt Dagblad: »Skrevet af mand, der er dybt fortrolig med den virkelighed, han forholder sig til. Stilen er mættet, nøgtern og kortfattet. Ind imellem kan der ligefrem gå Hemingway i den. Ingen overflødigheder, intet føleri. Men indlevelse - i den grad indlevelse i soldaternes uafbrudt pressede situation og deres reaktioner på den.«

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Massakren

Massakren