Mata Amritanandamayi: en biografi (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Swami Amritasvarupananda

Forlag: Mata Amritanandamayi Mission Trust - Amma-Danmark
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
Dato for udgivelse: 12-7-2012
Udgivelse: 2. udgave, 2010.
Oversætter: Søren Abrahamsen, Jan Fogt, Vimukta Karin Johansen, Rolf Shivesh Gideon
ISBN-13: 9788790902117
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Amma's biography
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Biografien for den verdenskendte spirituelle lærer og humanitære leder, Amma, Mata Amritanandamayi.
Bogen følger hende fra den helt tidlige barndom og til hun grundlagde sin første ashram på sit fødested.
´Med et smil forvandledes Hun til en guddommelig stråleglas og blev et med mig. Mit sind blomstrede, badet i mangefarvede guddommelige lys, og alt hvad der var hændt i løbet af millioner af år, vældede op i mig. Fra det øjeblik oplevede jeg, at intet var adskilt fra mit eget Selv - alt er Ét. Idet jeg blev et med den universielle Moder af Lyksalighed opgav jeg den forestilling at der findes nogen anden lykke end i Selvet.´
Det er med disse inspirerende ord at Amma beskriver sin realisering af enheden med det Guddommelige mens hun stadig var i sine teenageår. Denne bog, Mata Amritanandamayi, beskriver levende Ammas mod og intense hengivenhed til Gud, sat overfor angrebende fra sin mistroende familie og de fjentligtsindede modstandere som forsøgte at ødelægge hende, idet de frygtede de forandringer som hendes universelle kærlighed ville bringe med sig.
Lige fra barndommen var Amma fyldt med en endeløs kærlighed til Gud, og hun hengav sig uden forbehold til denne søgen selv uden en Guru. Mens hun blev behandlet som en tjenestepige af sin familie fortsatte hun sin søgen indtil hendes fuldstændige opslugthed i Gudsrealiseringens lyksalighed gjorde det umuligt for hende at udføre sine endeløse huslige pligter. Idet hun synes som en vandvittig for alle, tilbragte Amma sin tid i meditation og hengiven sang og dans, fuldstændig opslugt i Gudsbevidsthed.
Efterhånden kom der mange seriøse søgere efter Selvrealisering og opsøgte hende i hendes fjerntliggende landsby i Sydindien og fandt vejledning og styrke til at gå på den spirituelle vej. Millioner er kommet for at træffe den hellige moder Amma og har modtaget trøst, støtte og kærlighed. De som har mødt hende har oplevet den vidunderlige helbredende og velgørende virkning af den ubetingede kærlighed som Amma giver til alle.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mata Amritanandamayi: en biografi

Mata Amritanandamayi: en biografi