Nedsat pris! Matematik Forstør

Matematik (Bog, Hæftet)

Forlag: Klim - i samarbejde med Læremiddel.dk
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Mål og midler
Sideantal: 209
Dato for udgivelse: 8-11-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Medforfattere: Povl Hansen, John Schou, Lotte Hofer Skinnebach
ISBN-13: 9788771293302
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Povl Hansen, John Schou, Lotte Hofer Skinnebach
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Matematik i serien Mål og midler udforsker centrale og grundlæggende problemstillinger for en didaktisk forståelse af læremidler til skolens matematikundervisning. Undervisningsfaget matematik har ændret sig markant over de senere år parallelt med udviklingen i den matematikdidaktiske forskning. Den mest iøjnefaldende forandring er forskydningen fra at tænke faget i indholdsområder til også at tænke i kompetencer. Denne udvikling præger kapitlerne i bogen med dens præsentation af undervisningsfaget matematik og dens historiske gennemgang af fagets læreplaner samt læremiddelanalyserne, der både trinmæssigt, indholdsmæssigt og didaktisk spænder vidt.
Fra multiplikation i 2. klasse i Matematrix over ligninger på mellemtrinnet i Kolorit til geometri i overbygningen i KonteXt og videre til de konkrete materialer, som giver matematikundervisningen særlige didaktiske udfordringer og muligheder. Her analyseres nogle mønsterbrikker til brug ved geometriske problemstillinger og basebrikker til konkretisering af positionssystemet. I forbindelse med flere af analyserne er der eksempler på, hvordan læremidlerne kan redidaktiseres. Der sættes i to af kapitlerne særligt fokus på, hvordan et analogt læremiddel kan suppleres og bruges dynamisk med it.
Bogen henvender sig til både lærerstuderende og lærere. Den tilbyder en række modeller til analyse af læremidler og giver eksempler på, hvordan modellerne konkret kan benyttes i arbejdet med at bruge læremidler i skolens praksis. Det nationale videncenter for læremidler, Læremiddel.dk, har gennemført et større udviklingsprojekt med fokus på forholdet mellem læreplaner, læremidler og skolens praksis. Resultatet er udgivelsesserien Mål og midler, der præsenterer analyser af både læreplaner og læremidler i fagene.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Matematik

Matematik

Måske kunne nedenstående have interesse

Lommeregnere
Lommeregnere

Mangler du en lommeregner? Vi har Texas TI-30XB og TI-30XS til en god pris.