Nedsat pris! Matematikvanskeligheder i en inkluderende skole: om forebyggende didaktik og organisering af faglig støtte Forstør
Kategorier / sektioner:

Matematikvanskeligheder i en inkluderende skole: om forebyggende didaktik og organisering af faglig støtte (Bog, Paperback)

Af: Mette Saaby Nielsen

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 135
Dato for udgivelse: 28-3-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788771456912
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Paperback
153,55 kr
epub
115,50 kr

153,55 kr

-17%

Vejl. pris: 185,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Matematikvanskeligheder i en inkluderende skole sætter fokus på deltagelses- og læringsmuligheder for elever i matematikfaglige vanskeligheder. Omdrejningspunktet er et organisatorisk og didaktisk perspektiv på, hvordan matematikvanskeligheder opstår, hvordan de traditionelt gribes an gennem faglig støtte, hvordan kvaliteten af støtten kan højnes og ikke mindst, hvordan vanskelighederne kan forebygges gennem den daglige undervisning. Nogle af bogens kapitler beskæftiger sig mere generelt med indlæringsvanskeligheder og organisering af faglig støtte, så der er også viden at hente for personer, der beskæftiger sig med vanskeligheder i andre fag end matematik.
Matematikvanskeligheder i en inkluderende skole udfordrer den traditionelle forskningstradition ved at inddrage nyere forskningsmetoder, som er bedre egnede til at indfange skolelivets komplekse praksisser og konstitueringer. Bogens beskrivelser og pointer knytter sig nært til det levede liv i skolen og kan derfor umiddelbart overføres til læserens konkrete arbejde med elever i matematikfaglige vanskeligheder.
Matematikvanskeligheder i en inkluderende skole henvender sig primært til lærerstuderende, matematiklærere, specialundervisningslærere samt studerende i matematikdidaktik, men er også relevant for andre fagpersoner, der studerer eller arbejder indenfor områderne matematik, matematikvanskeligheder og specialpædagogisk støtte til elever i faglige vanskeligheder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Matematikvanskeligheder i en inkluderende skole: om forebyggende didaktik og organisering af faglig støtte

Matematikvanskeligheder i en inkluderende skole: om forebyggende didaktik og organisering af faglig støtte

Måske kunne nedenstående have interesse

Lommeregnere
Lommeregnere

Mangler du en lommeregner? Vi har Texas TI-30XB og TI-30XS til en god pris.