Nedsat pris! Matilde: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Matilde: roman (Bog, Hæftet)

Af: Denise Rudberg

Forlag: People s Press
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 305
Dato for udgivelse: 17-8-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Kirstine Ersbøll Meyhoff
ISBN-13: 9788771081091
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

192,45 kr

-23%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Matilde havde det hele, et godt job i reklamebranchen, velstand og to yndige døtre. Nu er hun fyldt 40, er blevet skilt fra børnenes far, Sebastian, og har kastet sig ud i at realisere sin gamle drøm om at skrive en roman. Pludselig virker hendes ellers så velordnede tilværelse temmelig usikker.
Det går trægt med at skrive - og måske var det heller ikke verdens bedste ide at indlede en affære med læreren på skrivekurset. Men heldigvis har hun barndomsvennen Tomas, en succesfuld arkitekt med glamourøse fester og en ekstravagant livsstil. Han er nysepareret og har brug for en ven.
Matilde er godt på vej til at finde balancen mellem livet som ansvarsfuld alenemor og ansvarsløs single, indtil Tomas pludselig en dag erklærer hende sin kærlighed, og hun tvinges til tilværelsen op til revision og finde ud af, hvad det egentlig er, hun ønsker sig af kærligheden - og livet.
Matilde er en letløbende og underholdende fortælling om at leve drømmen ud og vove at give kærligheden endnu en chance. Bogen er en fritstående fortsættelse af Denise Rudbergs første roman Jenny S.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Matilde: roman

Matilde: roman