Nedsat pris! Maveglad brunch Forstør
Kategorier / sektioner:

Maveglad brunch (Bog, Paperback)

Forlag: Muusmann
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Muusmann sundhed - Maveglad mad
Sideantal: 117
Dato for udgivelse: 9-3-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Carsten Ringholm
Medforfattere: Sara Dahl, Pia Brixved
ISBN-13: 9788793314665
Produkt type: Bog
Fotograf: Carsten Ringholm
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

116,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det har aldrig været mere populært at spise brunch. Vi samles med gode venner og familie omkring det store udbud af retter. Med Maveglad brunch har du muligheden for at servere den dejligste brunch, på trods af at der hverken er hvede, raffineret sukker eller mejeri-produkter i opskrifterne. Det er et overflødighedshorn af lækkerier - på den gode måde, som alle kan lide. Opskrifterne i bogen kan snildt bruges i andre sammenhænge - til madpakker, morgenmad, frokost og aften.  
Der findes mange forskellige typer brunch med et større eller mindre udvalg af gode råvarer. Denne brunch er den fantastiske, sunde version af den tungere udgave. Lækkerhedsgaranti medfølger.
Om serien
Hver 3. dansker lider af fordøjelsesproblemer - oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst ga°r til lægen med. Der har aldrig været sa° meget fokus pa° vores fordøjelse som lige nu - og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad Mad er en helt ny serie af bøger, der giver læseren mulighed for nemt og overskueligt at give kroppen det bedst tænkelige brændstof, uden det koster en bondega°rd eller er sa° besværligt, at man giver op fra start. Det er nemt, overskueligt og lækkert. Værsgo, sa° er motivationen serveret! Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus pa° at give læseren en optimal fordøjelse med dejlige madoplevelser. 
Om forfatterne 
Sara Dahl er uddannet klinisk diætist i 2007 fra Ankerhus Seminarium i Sorø. Hun har arbejdet som selvstændig klinisk diætist med speciale i mave-tarm-sygdomme, fordøjelsesproblematikker, gluten- og laktoseallergi, intolerance samt livsstilssygdomme.   
Pia Brixved er indehaver af klinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. Med en fortid som tv-tilrettelægger i 11 år skabte hun blandt andet fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm.   
Carsten Ringholm, der har taget de lækre billeder i Maveglad mad-serien, er indehaver af Brutto Film, hvor han både laver film og tv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Maveglad brunch

Maveglad brunch