Nedsat pris! Maveglad grill: uden laktose, gluten og raffineret sukker Forstør
Kategorier / sektioner:

Maveglad grill: uden laktose, gluten og raffineret sukker (Bog, Paperback)

Forlag: Muusmann
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Muusmann sundhed - Maveglad mad
Sideantal: 119
Dato for udgivelse: 11-7-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Medforfattere: Pia Brixved, Merete Olsen
ISBN-13: 9788793314672
Produkt type: Bog
Fotograf: Carsten Ringholm
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

2 enheder på eget lager

Levering inden jul: OK

116,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sommer og sol, gnister og kul - så er grillsæsonen startet. Det er også tiden for mange af vores gode danske råvarer, så hvorfor bruge råvarer, der er fragtet fra den anden side af jorden, når vi har adgang til nogle af de allerbedste fødevarer lige uden for vores dør? Maveglad grill forener det bedste af dansk sommer på en nem og overskuelig måde. Vi har ikke opfundet den dybe tallerken, men vi har gjort den både mavevenlig og lækker. Vanens magt er uransagelig. Vi har ofte tendens til at lave de samme opskrifter igen og igen. Nu er tiden kommet til nye, gode yndlingsretter. Denne bog giver en forfriskende inspiration til herlige grillretter uden gluten, raffineret sukker og mejeriprodukter. 
Om serien
Hver 3. dansker lider af fordøjelsesproblemer - oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst går til lægen med. Der har aldrig været så° meget fokus pa° vores fordøjelse som lige nu - og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad Mad er en helt ny serie af bøger, der giver læseren mulighed for nemt og overskueligt at give kroppen det bedst tænkelige brændstof, uden det koster en bondegård eller er så° besværligt, at man giver op fra start. Det er nemt, overskueligt og lækkert. Værsgo, så° er motivationen serveret! Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus pa° at give læseren en optimal fordøjelse med dejlige madoplevelser. 
Om forfatterne 
Sara Dahl er uddannet klinisk diætist i 2007 fra Ankerhus Seminarium i Sorø. Hun har arbejdet som selvstændig klinisk diætist med speciale i mave-tarm-sygdomme, fordøjelsesproblematikker, gluten- og laktoseallergi, intolerance samt livsstilssygdomme.   
Pia Brixved er indehaver af klinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. Med en fortid som tv-tilrettelægger i 11 år skabte hun blandt andet fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm.   
Carsten Ringholm, der har taget de lækre billeder i Maveglad mad-serien, er indehaver af Brutto Film, hvor han både laver film og tv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Maveglad grill: uden laktose, gluten og raffineret sukker

Maveglad grill: uden laktose, gluten og raffineret sukker