Max og Mini: en god gips Forstør
Kategorier / sektioner:

Max og Mini: en god gips (Bog, Hæftet)

Forlag: Blæs
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Blæs børn læser - Blæs først
Sideantal: 13
Dato for udgivelse: 26-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Illustrator: Morten Telling
Bearbejdning: Mette Anker
Medforfattere: Sine Norsahl, Camilla Bjørn
ISBN-13: 9788793345003
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Mette Anker
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

49,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Max og Mini - en god gips": Lær at læse med tegneserier   
Begynderlæsning: lix 3, let-tal: 7.   
"Max og Mini - en god gips" er en ultralet lille begynderlæsebog i tegneserieform. Bogen handler om de to kaniner Max og Mini. Max kommer til at køre Minis fod over med trillebøren, og så vil Mini give ham tæv. Men heldigvis får Max en idé - en ret skør, men effektiv idé.   
Teksten består af få, lydrette/lydnære ord (77 i alt) og er tænkt og tilrettelagt til den allerførste læsning. Læsningen understøttes af sjove illustrationer tegnet af Morten Telling.   
Bogen er den sjette udgivelse i Forlaget BLÆS´ letlæsningsserie BLÆSEBØGERNE og første bud på et nyt tegneseriekoncept til startlæsning. Teksten er dialogbaseret og præsenteres i talebobler.   
Om læsesystemet: 
BLÆSEBØGERNE henvender sig til startlæserne fra ca. 5-10 år (0. - 3. klasse). Serien er et nyt, fagligt, gennemarbejdet bud på motiverende læsetræning. Systemet er tilrettelagt med didaktisk dybdefokus på ordstoffet og består på de første niveauer af ultrakorte tekster med overvejende lydrette/lydnære ord. Teksterne kompliceres derefter trinvis med hyppige funktionsord, flere stavelser, konsonantklynger og uregelmæssige lydstrukturer, indtil grundlæggende læsefærdigheder er etableret. Bøgerne i systemet er indholdsmæssigt bearbejdet i overensstemmelse med et funktionelt læsesyn, hvor læseforståelsen er det egentlige mål for læsningen. Derudover lægges der i særdeleshed vægt på barnets læselyst. Læsesystemet er beskrevet på sidste opslag i bogen, hvor man også finder bogens let-tal, lix-tal og informationer om ordstoffet.   
Niveau: 
BLÆSEBOG-systemet er niveaulagt med henblik på at give startlæserne succesoplevelser og fornemmelsen af hurtigt at blive bedre. Læsetrin 1, 2 og 3 er således meget lette og lydrette med små udviklingstrin, mens niveau 4 og 5 i tiltagende grad kobler sværere sprogstof på. "Max og Mini - en god gips" ligger på læsetrin 1 (BLÆS FØRST).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Max og Mini: en god gips

Max og Mini: en god gips