Nedsat pris! Med arme og ben: En Anna Storm-krimi
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Med arme og ben: En Anna Storm-krimi (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Tom Oxager

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771902846
Udgave: 1. (09-12-2016)
Oplag: 1. (09-12-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: En Anna Storm-krimi
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 214
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
151,00 kr
125,00 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Efter flere måneder i koma på et privathospital i Schweiz finder Asger Bjørn langsomt tilbage til livet, og han kan komme hjem til rekreation og genoptræning på Farmen. Rigspolitichefen, der for længst har erklæret ham for død efter at være ramt af en snigskyttes riffel, har store problemer med at få forklaret presse og offentlighed, at Rigsvåbnets legendariske leder lever i bedste velgående. I en lige så lang periode har Anna Storm levet af takeaway- og tjubang-mad. Nu er der igen gang i alle blus på det store komfur, og de herligste provencalske dufte breder sig i huset. Et mægtigt uvejr tvinger en flok tyveknægte og veteraner på et højst ufrivilligt besøg i Mønsted Kalkgruber. I Sverige huserer banditten Sixten. Han og hans mange hjælpere stjæler med arme og ben. De er svære at få ram på.       


Uddrag af bogen 

“Følg romerlyset.” mumlede bagerste mand i kolonnen. 

Lederen var godt klar over, at hans folk efterhånden kørte på reserverne. Selve tyveriet havde krævet fuld adrenalin. Den lange og lidt usikre flugt i det barske vejr medførte stigende aggression. Lavmælte eder og forbandelser blev hyppigere, men han kendte dem så godt, at han var sikker på, at de stadig kunne mobilisere flere kræfter, hvis det krævedes. 

Så vidt det var muligt, undgik de bebyggede områder. Senere kom de ind i et let kuperet terræn, forcerede et lavt hegn og fortsatte ind i en skov, der syntes at bestå af gamle udgåede træer tæt bevokset med efeu. Nu måtte de snart være der, tænkte lederen.  

Regnen piskede stadig ubønhørligt ned og ofte på tværs af landskabet, som de kun havde en lille fornemmelse af. De kunne ikke tillade sig at tænde lygter, så lederen beordrede dem til at holde tæt sammen i kolonnen.  

På vej ned ad en skråning forsvandt jorden med ét under dem. I et skred af jord og flint og kalk kurede og tumlede de viljeløst femten-tyve meter ned i mørket. De var røget i et jordfaldshul.         


Om forfatteren 

Tom Oxager sidder i det idylliske Sæby, hvor også denne syvende bog om Anna Storm og Rigsvåbnet er blevet til. Tre andre bøger med en lidt anden personkreds fabulerer over livet i den lille provinsby, hvor gerninger og ugerninger veksler i lystig rækkefølge.  

Læs om alle bøgerne på www.tom-ox.dk, og følg forfatteren på hans forfatter­profil på Facebook.  

Anmeldelser (0)