Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Med fjenden i hjertet (Bog, Hæftet)

Af: Louise Colding

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 260
Dato for udgivelse: 9-7-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793692084
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Katrine Hestvang Risager Skaaning - Omslagsillustrator: Emma Colding Sørensen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Forventes at udkomme i uge 28

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
188,70 kr
epub
91,45 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den store kriger Roar Eskildssøn er opsat på at vende tilbage til sin fars borg for at overtage høvdingesædet efter sin storebror, Sigurd. Roar har været på togter i Britannien i over fem år, hvor han har samlet ny viden, rigdomme og krigere, som nu alle er oplært til kamp. På et af de sidste togter beslutter han sig for, at han vil fremstå mere høvdingeklar, hvis han vender hjem med en viv, der kan stå ved hans side, når han skal bekrige sin bror om magten. Jenny har boet hos sin onkel, siden vikinger fra Nord angreb hendes fars borg og gjorde hende forældreløs. Efter en stormfuld nat opdager Jenny, at stranden er fyldt med vikingeskibe, og minderne om massakren på hendes fars borg får Jenny til at flygte fra landsbyen i angst og had til de vilde mænd fra Nord, som hun ikke ønsker at møde igen.     

Uddrag af bogen  
”Jenny drejede igen hovedet, og i det samme væltede den største mand, hun i sit liv havde set, ind over rælingen med en pil i ryggen og en anden mand hen over skulderen. I samme sekund den store mand ramte dækket, satte skibet sig i bevægelse, og hun kunne høre pile, der fløj ind over dem. Foran hende sad der to rækker af mænd, der med voldsom kraft roede båden væk fra land. Hendes land!”

Om forfatteren 
Louise Colding er gift og har fire børn, er uddannet pædagog, men er nu valgt til det lokale byråd. Hun mener, at verden har for få bøger om kærlighed. Hun har studeret vikingetiden i flere år og er overbevist om, at kærlighed har været en vigtig livsfaktor til alle tider. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Med fjenden i hjertet

Med fjenden i hjertet