Nedsat pris! Med FN på fem kontinenter Forstør
Kategorier / sektioner:

Med FN på fem kontinenter (Bog, Hæftet)

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
Dato for udgivelse: 10-8-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Finn Reske-Nielsen, Bodil Knudsen
Medforfattere: Finn Reske-Nielsen, Bodil Knudsen
ISBN-13: 9788771186789
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Kort: iStock Photos, Maria Engstrøm
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

260,15 kr

-13%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen fortæller om et liv under FN´s faner som udstationeret på fem kontinenter. Vi følger Finns og Bodils arbejdsliv over fire årtier i en række lande i Afrika, Asien, Oceanien, Europa og Nordamerika.
Bogen går bag kulissen og fortæller om FN bag den politiske scene og om de mennesker, der bruger både arbejde og fritid på at udleve FN´s værdier og målsætninger.
Da FN blev oprettet i 1945, var der store forhåbninger til organisationen efter de ufattelige lidelser, som to verdenskrige havde påført verdens befolkninger. Mediernes fokus er dog i dag ofte mest på skandalerne i FN: Fejlslagne fredsoperationer, korrupte embedsmænd og FN-soldater, der misbruger dem, de var udsendt for at beskytte.
Bogens forfattere tegner et mere nuanceret billede af organisationen. De erkender, at FN har mange svagheder, fejl og mangler, men konkluderer  alligevel klart: Der er IKKE noget alternativ til FN, hvis verden fremover skal tackle de mange globale udfordringer, den står over for - såsom humanitære kriser, lokale og regionale krige, forurening og klimaændringer.
Bogen er en personlig beretning om livet som FN-ansat - med alt, hvad det indebærer af overvejelser om jobbet og livet. Den er særlig interessant for alle, der interesserer sig for FN´s arbejde ude i verden - særligt i forhold til fredsoperationer, udviklings- og humanitært arbejde. Bogen er et vigtigt bidrag til en debat om Danmarks deltagelse i det internationale samarbejde.
Finn Reske-Nielsen arbejdede i FN fra 1977-2013. Hans arbejde involverede også hans kone, Bodil Knudsen, der bl.a. arbejdede som sekretær i New York, skoleleder i Namibia og Papua Ny Guinea, eng-elsklærer i Laos og som træner og valgekspert i Østtimor.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Med FN på fem kontinenter

Med FN på fem kontinenter