Nedsat pris! Med håbet som rejsefælle: Vietnam fra nord til syd Forstør
Kategorier / sektioner:

Med håbet som rejsefælle: Vietnam fra nord til syd (Bog, Indbundet)

Af: Else Marie Kjerkegaard

Forlag: Boedal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 223
Dato for udgivelse: 21-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788789626871
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Kort: David Lund Nielsen - Omslagsgrafiker: David Lund Nielsen
Fotograf: Else Marie Kjerkegaard
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

173,95 kr

-13%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Der er nogle drømme, man bare er nødt til at udleve. For Else Marie Kjerkegaard var det en rejse til Vietnam. Selv om hun aldrig havde været i det sydøstasiatiske land, har inspiration herfra på afgørende vis påvirket hendes liv.
Hun flyttede som ung til København i 1960erne, og her blev hendes politiske bevidsthed vakt og formet af kampen mod Vietnamkrigen. Hun deltog i de store demonstrationer mod den meningsløse og brutale krig, og det førte hende ind i et engagement på den politiske venstrefløj.
Tredive år senere, midt i 1990erne, greb Vietnam igen ind i hendes liv. Den vietnamesiske zen-mester og forfatter Thich Nhat Hanh åbnede hendes øjne for livets åndelige dimension, og det blev indledningen på en indre rejse, der førte hende tilbage til kristendommen og et virke som kristen meditationslærer og retræteleder.
Med håbet som rejsefælle er beretningen om en to måneders politisk-spirituel pilgrimsrejse til Vietnam, som hun begav sig ud på som 72-årig. I en vis forstand en rejse tilbage til hendes rødder - forstået som et møde med det sted i verden, der indirekte og på så væsentlige områder havde sat kursen for hendes liv. Og med håbet som ledsager - håbet om, at hun ville møde en befolkning, som ikke havde kæmpet forgæves mod undertrykkelse.
Undervejs på rejsen fra nord til syd søger Else Marie Kjerkegaard informationer om de samfundsmæssige forhold og det religiøse liv i landet. Hendes rejseskildring indeholder et væld af fine iagttagelser af hverdagslivet i Vietnam, og hun fortæller medrivende om de mennesker, hun mødte på sin vej.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Med håbet som rejsefælle: Vietnam fra nord til syd

Med håbet som rejsefælle: Vietnam fra nord til syd