Med Peter på eventyr i USA og Indien Forstør
Kategorier / sektioner:

Med Peter på eventyr i USA og Indien (Bog, Paperback)

Af: Helge Peter Christensen

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 260
Dato for udgivelse: 19-4-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788740935868
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Hardback
353,80 kr
Bog
Paperback
166,50 kr
pdf
206,20 kr

166,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En erindringsbog der handler om et liv som eventyrer på de amerikanske landeveje i 1960´ernes USA og turen alene i bil til Indien år 2000. Denne gamle klassiker fortjener at komme ud til folket og blive holdt i live frem for at stå på en hylde og samle støv.
Rejse- og eventyrlystne danskere med interesse for virkelighedens verden må nemlig ikke gå glip af en optimistisk danskers enestående rejse på tommelfingeren rundt i USA og Canada med mirakuløse hændelser også på St. Thomas, St. Croix og St. John.
Uden at sige for meget har Peter leveret drømmen og eventyret. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når han løfter sløret for sine erfaringer og oplevelser fra et turbulent liv på landevejen med op- og nedture på den samlede rejse rundt i USA.
Som følge deraf bliver eventyrlyst mange år senere kombineret med frivilligt arbejde, da han begiver sig på en opgave med et budskab til fordel for WWF Verdensnaturfondens livsvigtige arbejde, for at regnskoven skal bevares.
Med humor og eftertænksom alvor bliver konflikter, paradokser og udfordringer beskrevet personligt og åbenhjertligt og belyst gennem de personer, der har haft størst betydning for de valg, han har truffet på sine rejser rundt i Amerika.
Derudover ganske lidt om ´Turen rundt i Europa,` fotografier fra ´Alene i bil til Indien` og ´Turen rundt i Østafrika.` Samt fotografier fra ´Peters dagbog: Indtryk fra kontaktrejse til de fattigste områder i Sydindien.` Og en lille bitte smule om ´Bare fødder på Indlandsisen.`
Med eventyrlysten som den røde tråd gør han sit bedste for i underholdende og tankevækkende afsnit at behandle livet som eventyrer på de amerikanske landeveje, som det er: Sjovt, let, seriøst, engageret og ganske ofte langt ude i skoven.
"Hvis man gør noget på en gennemført måde, og der knytter sig en lille tosset historie til, så kommer pressen. Og når pressen har været der, så kommer læseren, om alt går vel. Man skal give det lidt tid, for det kan godt svare sig at gøre lidt ekstra ud af det," siger Peter med et stort smil og håber det bedste.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Med Peter på eventyr i USA og Indien

Med Peter på eventyr i USA og Indien