Nedsat pris! Med splitflag og højagtelse: otte fortællinger om livet og dannelsen ombord på et ØK-skib i 1960'erne
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Med splitflag og højagtelse: otte fortællinger om livet og dannelsen ombord på et ØK-skib i 1960'erne (Bog, Paperback, Dansk)

Forlag: Kahrius
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771531572
Udgave: 1. (26-09-2016)
Oplag: 1. (26-09-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Paperback
Sideantal: 168
Fagredaktør: Poul Grosen Rasmussen, Ole Toft, Knud Sehested, Annette Lindberg
Originalsprog: Dansk

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En skibsdrengs første møde med Østen: 
Den femte dag passerede vi Ceylon, og mens jeg kiggede på øens høje bjerge blev jeg pludselig te-tørstig. Kort efter blev der helt mørkt, og et enormt uvejr med mange lyn og torden ramte os, men søen var nærmest blik, så det gav ingen søgang. Derefter sejlede vi ind i Den Bengalske Bugt i fint vejr, og et par dage senere kunne jeg allerede lugte/dufte land. Det var en af mine rejsers største oplevelser. Østens krydderier hang i luften, allerede før vi så de første måger. Samtidigt lyste bølgerne smukt af morild. Vi tog lods ombord kl. 18.00 og lå for anker på Reden tre kvarter senere. Det lykkedes at få en servicebåd i land. Som jeg noterede i dagbogen: "Til aften endelig i land til Østens mystik, hvor vi så mange smukke piger og kørte i Ritzau".    
Bogen her indeholder otte fortællinger om livet på de store have om bord på ØK´s skibe i 1960´erne.  
De er skrevet af tidligere ØK-ansatte: kaptajner, styrmænd, maskinmestre, stewardesse og skibs- drenge. De omhandler især de oplevelser og den dannelse, livet til søs har givet dem, og den betydning det har fået for deres videre færd i livet. Herudover er der en beretning om Museum Silkeborgs udstilling "Fra dreng til mand. Dannelsesrejse på verdenshavene" om en kammer-drengs tre rejser med ØK.

Anmeldelser (0)