Med teknologien ved hånden: Tablets og mobil læring i skolens praksis
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Med teknologien ved hånden: Tablets og mobil læring i skolens praksis (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Bente Meyer

Forlag: Dafolo Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771603798
Udgave: 1. (27-04-2020)
Oplag: 1. (27-04-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Undervisning og læring
Indbinding: Paperback
Sideantal: 128
Originaltitel: Med teknologien ved hånden
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tablets og smartphones er siden deres fremkomst spået store muligheder i forhold til at bidrage positivt til børn og unges læring. Også i skolerne, som i mange tilfælde har investeret i digitalt udstyr med henblik på at skabe innovation og bedre undervisning. Men hvordan ser det i grunden ud i praksis, når tablets er en del af undervisningen?


Denne bog fremlægger hovedkonklusionerne af to danske forskningsprojekter om elevers, læreres og lederes arbejde med brug af tablets i skolen med baggrund i den såkaldte 1:1-model for digitalisering, hvor hver elev i en række skoler i Danmark har fået udleveret en personlig tablet. Bogen giver eksempler på, hvad dette betyder for undervisning og læring - hvad gør det for eksempel ved praksis, når lærere og elever har personlige teknologier ved hånden, og hvordan gøres fag, når tablets bliver en del af skolens tilgængelige læringsressourcer? Bogen giver via praksisfortællinger og inddragelse af forskningslitteratur eksempler på forskellige erfaringer med at bruge tablets og andre enheder i en lang række fag og tværfagligt projektarbejde i skolen.


Bogens målgruppe er undervisere og ledere i folkeskolen samt studerende på professionshøjskoler og universiteter med interesse for, hvordan mobile enheder kan indgå i undervisningen i folkeskolen.

Anmeldelser (0)