Nedsat pris! Mediekultur, mediesamfund Forstør
Kategorier / sektioner:

Mediekultur, mediesamfund (Bog, Hæftet)

Af: Jostein Gripsrud

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 385
Dato for udgivelse: 1-2-2010
Udgivelse: 2. udgave, 2010.
Oversætter: Stig W. Jørgensen
ISBN-13: 9788741253107
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Mediekultur, mediesamfunn
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Norsk
Udgave: 2
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

356,70 kr

-13%

Vejl. pris: 410,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Medier fylder meget i hverdagslivet og er med til at definere os som individer og som samfundsborgere. De indgår i økonomiske, politiske og kulturelle processer og omfatter et væld af forskellige genrer - fra reklamer, sport, nyheder og politisk debat til radiodokumentar, sitcoms, soap operas, komedier, webcams, romaner, digte, action film m.m. 
Mediekultur, mediesamfund er en grundbog i medievidenskab, der forener et humanistisk, samfundsvidenskabeligt og historisk perspektiv. Med udgangspunkt i den enkeltes relation til massemedierne præsenteres feltets centrale områder: identitet, påvirkning, sociale forskelle, semiotik, hermeneutik, retorik, narratologi, offentlighed og demokrati, produktion m.m. Grundlæggende teoretiske perspektiver præsenteres sammen med konkrete analyser og eksempler. Medievidenskaben afspejler det komplekse område, der definerer faget, og mange af bogens kapitler vil derfor også være af interesse for folk, der studerer beslægtede emner.
Jostein Gripsrud er professor i medievidenskab og institutleder på Institut for Informations- og Medievidenskab, Universitetet i Bergen. Han er forfatter til en lang række norske og internationale bøger og artikler og har igennem en årrække været en markant stemme i den skandinaviske medie- og samfundsdebat. Førsteudgaven af bogen modtog i 2001 Meltserprisen for fremragende formidling. Bogen er siden blevet en klassiker på sit område og er oversat til både svensk og engelsk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mediekultur, mediesamfund

Mediekultur, mediesamfund

Kunder, der købte denne vare, købte også