MEDiMPRO: En anden vej Forstør
Kategorier / sektioner:

MEDiMPRO: En anden vej (Bog, Paperback)

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 24
Dato for udgivelse: 29-12-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Medforfattere: Anne Juel m.fl.
ISBN-13: 9788771141344
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Anne Juel m.fl.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

50,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog henvender sig til pædagogstuderende og pædagoger, der arbejder med unge kriminelle eller unge med sociale problemer. Metoden MEDiMPRO er dels sammensat af den mentale disciplin eller teknik meditation baseret på mindfulness meditation, og dels improvisationsteaterteknikker og drama baseret på primært Keith Johnstone´s teorier.
Meditation er kategoriseret som en alternativ behandlingsform eller fordybelsesteknik, og improvisation kan kategoriseres som drama- og teaterteknik. Metoden er altså sammensat af to alternative teknikker, der ikke er oplagt at definere som decideret pædagogiske. Hvis man ser nærmere på de to teknikker, vil man imidlertid få øje på de pædagogiske elementer.
MEDiMPRO er ment som en metode til at ændre den unges tankegang og til at skabe mening og styrke selvtillid og selvforståelse hos den unge. Metoden er baseret på frivillighed, og det er vigtigt, at den unge selv siger ja til at være med i projektet for at opnå det bedst mulige resultat.
Metoden kan bruges som et pædagogisk personligt udviklende redskab. Det er dels et redskab til at bearbejde følelser, tanker, adfærd og stress ved fordybelse, afslapning og indadvendt fokus og dels ved at udtrykke sig udadvendt i samspil med andre. Man spiller en rolle og arbejder derved indirekte med følelser, adfærd og udtryksformer. Det er en metode, hvorved der skabes et udviklingsrum, hvordet er muligt at blive klogere på sig selv og sin omverden samtet frirum hvor der kan prøves grænser af i adfærd, samarbejdeog udtryk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

MEDiMPRO: En anden vej

MEDiMPRO: En anden vej