Nedsat pris! Forstør

Mellem skole og praktik: fire teoretiske forståelsesrammer til belysning af sammenhængen mellem skole og praktik i erhvervsuddannelserne - ph.d.-afhandling (Bog, Hæftet)

Af: Vibe Aarkrog

Forlag: Danmarks Pædagogiske Universitet
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 172
Dato for udgivelse: 1-1-2003
Udgivelse: 2. udgave, 2003.
ISBN-13: 9788777019746
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

212,30 kr

-13%

Vejl. pris: 244,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ved hjælp af fire teoretiske forståelsesrammer analyseres sammenhængen mellem skole og praktik i erhvervsuddannelserne. Afhandlingen belyser elevernes læring i praktikdelen af erhvervsuddannelserne og deres anvendelse af den skolebaserede undervisning i denne proces.
Det empiriske udgangspunkt er en undersøgelse af elevernes læring i vekslen mellem skole og praktik i detailhandelsuddannelsen.
Den teoretiske analyse omfatter en begrebsanalytisk, en læringsteoretisk, en socialpsykologisk og en kognitionspsykologisk forståelsesramme.
Afhandlingen henvender sig til studerende og undervisere, der interesserer sig for teoretiske belysninger af læring i samspillet mellem skoleundervisning og praktikoplæring på arbejdspladser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mellem skole og praktik: fire teoretiske forståelsesrammer til belysning af sammenhængen mellem skole og praktik i erhvervsuddannelserne - ph.d.-afhandling

Mellem skole og praktik: fire teoretiske forståelsesrammer til belysning af sammenhængen mellem skole og praktik i erhvervsuddannelserne - ph.d.-afhandling