Nedsat pris! Mellem to verdener Forstør
Kategorier / sektioner:

Mellem to verdener (Bog, Paperback)

Af: Aline Sax

Forlag: Turbine
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 372
Dato for udgivelse: 17-12-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Birthe Lundsgaard
ISBN-13: 9788770903929
Produkt type: Bog
Originaltitel: Wij, twee jongens
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Paperback
117,70 kr

117,70 kr

-21%

Vejl. pris: 149,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Adriaan og Alexander er tvillingebrødre. Sammen med deres familie beslutter de sig for at emigrere til USA for at komme væk fra et fattigt liv i Belgien.
Men alt går galt, og Adriaan ender som den eneste i New York. Alene i den store, nye by vandrer Adriaan fuldt af hjemve rundt for at finde arbejde. Han eneste mål er at tjene penge, så han kan rejse hjem til Alexander og resten af familien i Belgien. Men før han får sparet penge nok sammen, finder han en grund til at blive ... Han møder den amerikanske Jack, der viser ham New York, og som hjælper Adriaan til at finde ud af mere om sig selv og sin seksualitet.
Gennem Adriaans øjne oplever vi, hvor svært det kan være at være langt væk fra alt, man kender. Og vi oplever, hvordan han, da han møder Jack, langsomt bliver integreret i en helt ny verden. En ny verden på to måder ...
Mellem to verdener er en smuk, realistisk ungdomsroman om udvandring til Amerika og om en langsom erkendelse af homoseksualitet. Det er en overbevisende fortælling sat i tiden omkring starten af det 20. århundrede. En historie om at lede efter sig selv, om venskab og om kærlighed.
Mellem to verdener er skrevet af belgiske Aline Sax. Hun er født i 1984 og udgav sin første bog som sekstenårig og har siden udgivet flere. Hun har to gange været nomineret til ´Thea Beckman Award´ - en prestigefyldt pris for bedste historiske ungdomsroman. Aline Sax arbejder i øjeblikket på at færdiggøre en ph.d. i historie på universitet i Antwerpen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mellem to verdener

Mellem to verdener