Nedsat pris! Memory Forstør

Memory (Bog, Paperback)

Af: Vibeke Marx

Forlag: Ravnerock
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Børnenes bjerg
Sideantal: 190
Dato for udgivelse: 2-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Nr. i serien: Bind: 3,
ISBN-13: 9788792625519
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

226,20 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Her er historien om de anbragte børn, fortalt for dem selv.
Om familien, som man både længes efter og fortrænger, om midlertidigheden, som forhindrer en i at koncentrere sig i skolen og om de betalte voksne, som man ikke venter sig for meget af.
I denne 3. del af fortællingen om børnene/de unge på Bjerget angriber ondskaben via cyberspace. Historien er først og fremmest spændende, men under overfladen åbenbares den voldsomme ensomhed, anbragte unge føler, fordi de opfatter sig som udelukket fra ´de normales´ liv.
Vibeke Marx er uddannet pædagog og har bl. a. beskæftiget sig med familiepleje, døgninstitutioner og været redaktør på bladet HØRERØRET, hvori døgnanbragte børn og unge kom til orde. Det mærkes i historien, at hun ved hvad der gør både godt og ondt på disse vores allermest udsatte eksistenser.
Anmelderklip fra Mørkemøder:
»Det er uhyggelig læsning. Vibeke Marx er som en kirurg. Hun lægger snittet ned gennem Bjerget, så man ser og forstår. Både Memorys gryende vanvid og den pæne facade. Sproget er rent og observerende. Varmeste person er Jesus, som regerer i køkkenet. Børnene er usikre på, hvilket køn Jesus er af, men han/hun ved altid, hvornår et barn skal have en fersken eller bare tavshed. Mørkemøder er af samme format som Bent Hallers Sinkeklassen. De kigger begge to en anden verden i kortene.«
-  Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Memory

Memory