Men mor kom ikke (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Birgitte Bidgau-Davidsen

Forlag: Forlaget Davidsen
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799651764
Udgave: 1. (24-04-2014)
Oplag: 1. (24-04-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Hardback
Sideantal: 442
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
148,60 kr
137,50 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Anna og hendes venner havde som børn deres fædres fulde bevågenhed. Dette var en velbevaret hemmelighed, som fædrene vogtede nidkært over. Systematisk blev børnene indkapslet i en verden, hvor de som mennesker ikke eksisterede.


Anna forsøger som ung kvinde at slippe fri af fortidens dystre lænker. Men fortiden vil ikke slippe sit tag i hende, og et tilfældigt møde sætter en livsfarlig lavine i gang.


Vicepolitikommissær Karsten Bruun står nede i de lange og kønsløse kældergange under Herlev Sygehus og betragter måbende det makabre syn af en død mand siddende i en udtjent kørestol, iført en grotesk maske.


Da ofrets identitet bliver kendt, leder det tankerne hen på et dødsfald tidligere på året. Karsten Bruun og hans team aner nogle meget ubehagelige sammenhænge, der sender dem på en rejse ind i et univers, som fremkalder væmmelse, ubehag og afmagt. Det går op for politiet, at de ikke er alene om at bekæmpe uretfærdigheder og forbrydelser. Nogen er kommet dem i forkøbet, og spørgsmålet er, om de kan indhente forspringet.


Men mor kom ikke er Birgitte Bidgau-Davidsens første roman i serien om vicepolitikommissær Karsten Bruun.

Anmeldelser (0)