Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Menneskehedens udviklingscyklus: Et verdensbillede (Bog, Paperback)

Af: Jes Dietrich

Forlag: BoD
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 376
Dato for udgivelse: 18-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771706918
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 2

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

299,60 kr

-17%

Vejl. pris: 361,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen henvender sig til dig som vil vide mere om menneskets store udviklingsproces, og dig der ønsker at forstå din egen plads og rolle i denne udvikling.
Du bliver i denne bog præsenteret for et verdensbillede, der beskriver den store udviklingscyklus, som menneskeheden lige nu befinder sig i. Det er en udviklingscyklus der består af 7 udviklingsperioder og 2 parallelle evolutionsforløb, nemlig evolutionen af bevidstheden samt evolutionen af overbevidstheden.
Bogen omhandler mine egne personlige erkendelser om følgende:
- Et verdensbillede der beskriver menneskehedens store udviklingsproces, helt til slutningen af vores nuværende udviklingscyklus.
- Et verdensbillede der giver dig en beskrivelse af de store Livslove bag tilværelsen, samt hver af de 7 udviklingsperioder.
- Et verdensbillede der i detaljer karakteriserer din nuværende livsoplevelse, samt alle de 7 livsoplevelser der er knyttet til vores udviklingscyklus.
- Et verdensbillede der går i dybden med hvad bevidsthedsudvikling er, og som præsenterer dig for den livskraft der ligger bag denne udvikling.
- Et verdensbillede der viser dig formålet med dit liv, i hver af udviklingsperioderne, men hvor fokus vil være på dine nuværende 2 udviklingsperioder, Ego og Hjerte perioderne, og hvor jeg giver dig ny information om personlighedsstrukturen, og viser dig hvordan du bedst lever med både Egoet og Hjertet.
Bogen er rigt illustreret med 65 livs-illustrationer, der har fokus på vores udviklingsvej, og den er desuden knyttet til sin egen hjemmeside, hvor du kan få yderligere information.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Menneskehedens udviklingscyklus: Et verdensbillede

Menneskehedens udviklingscyklus: Et verdensbillede