Nedsat pris! Menneskekøbmænd: kidnapning og menneskesmugling som milliardindustri Forstør
Kategorier / sektioner:

Menneskekøbmænd: kidnapning og menneskesmugling som milliardindustri (Bog, Hæftet)

Af: Loretta Napoleoni

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 255
Dato for udgivelse: 26-10-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Joachim Wrang
ISBN-13: 9788702212259
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Lars Ole Nielsen
Originaltitel: Merchants of men
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
232,45 kr

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse


  • Et rystende indblik i den voksende handel med mennesker  • Baggrunden for en stribe nyere gidseltagninger, herunder danske kidnapningssager som Poul Hagen Thisted, Daniel Rye, Eddy Lopez og Søren Lyngbjørn


Hver dag sættes tusinder af flygtninge fra borde langs hele Europas Middelhavskyst af en magtfuld og sofistikeret kriminel undergrund. Den nye type kriminel, der kontrollerer denne smugling, er vokset frem ud af Vestens kaotiske udenrigspolitik efter 9/11 og af fiaskoen med det arabiske forår. Disse menneskekøbmænd er tæt forbundne med bevæbnede jihad-organisationer såsom al-Qaeda i Maghreb. De har haft stor succes med at smugle kokain fra Vestafrika og med at kidnappe borgere fra Vesten. Og nu har destabiliseringen af Syrien og Irak, samt fremkomsten af ISIS, afstedkommet nye forretningsmuligheder i Mellemøsten - alt fra at sælge vestlige gidsler til jihad-grupper til at smugle i millioner af flygtninge.


Alt i alt er kidnapningsindustrien i dag større end handlen med illegale stoffer, værdien af handlen løber op i milliarder af dollars årligt. Menneskekøbmænd er baseret på eksklusiv adgang til gidselforhandlere, der har været aktivt involveret i forhandlinger om løsesummer og redningsaktioner, til antiterror-eksperter, til sikkerhedsfolk og til tidligere gidsler - blandt mange andre. Læseren vil opdage, at såvel forebyggende protokoller som redningsprotokoller ændrer sig afhængigt af kidnapningens art og af, hvem den kidnappede er, og vil få kendskab til kidnapningsofres førstehåndsoplevelser.


Vil der endnu en gang kunne høstes frugt af det politiske kaos, Vesten har sået i sin egen baghave? Fra kolonialisme til opkomsten af "venlige" diktaturer - de hastigt aldrende vestlige nationer er købere på flygtningemarkedet. Der er behov for ny arbejdskraft, og menneskekøbmænd er leverandører. Efterhånden som migrant- og flygtningetsunamien skyller ind over Europa, vokser antallet af spørgsmål, der nødvendigvis må besvares, sig for stort til at tælle.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Menneskekøbmænd: kidnapning og menneskesmugling som milliardindustri

Menneskekøbmænd: kidnapning og menneskesmugling som milliardindustri