Mens alligatoren griner Forstør
Kategorier / sektioner:

Mens alligatoren griner (Bog, Hæftet)

Af: Michael Wildenhain

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 219
Dato for udgivelse: 18-2-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Jacob Jonia
ISBN-13: 9788740607383
Produkt type: Bog
Originaltitel: Das Lächeln der Alligatoren
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

310,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Forførelse og terror i 1970´ernes Berlin
Mens alligatoren griner rører ved store emner som barnlig skyld, forelskelse, skilsmisse, død, Rote Armee Fraktion, fanatisme og svigtet tillid.
Matthias skubber sin lillebror ned fra sengen, han slår hovedet, og det fører til en permanent hjerneskade, hvorefter han må bo på et hjem for mentalt handicappede på Sild. Her møder brødrene Martha, der er plejer på hjemmet, og for Matthias´ vedkommende bliver det kærlighed ved første blik. Men først flere år senere kommer han tæt på hende, da de mødes på universitetet i Berlin. Martha trækker ham med ind i sin verden af ideologi og fanatisme, og først for sent finder han ud af, hvad Marthas egentlige hensigt med deres forhold har været, og det får fatale konsekvenser. I det hele taget er intet af alt det, som Matthias har troet på, som det ser ud til. Også hans far viser sig at bære rundt på en helt anden historie end den, han har fortalt.
"En vigtig bog om kærlighed, familie og forræderi . magt, politisk overbevisning og følelsen af moralsk handling . Et stort drama, der er virkelig forførende skrevet." Stern
Om forfatteren
Michael Wildenhain (1958) er født i Berlin, hvor han også bor i dag. Efter sine ingeniør- og filosofistudier blev han involveret i bz-bevægelsen i Berlin, hvilket blev udgangspunktet for hans første litterære udgivelser. Wildenhain har vundet adskillige priser for sine værker. For Mens alligatoren griner modtog han i 2016 Den Kunstpreis Literatur.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mens alligatoren griner

Mens alligatoren griner